Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 565464564565465465465656

problem z orange - nie wiem juz co mam robic

Polecane posty

Gość 565464564565465465465656

placilam za orange freedem 54 zl miesiecznie, potem podpisalam kolejna umowe i oplata miala byc obnizona do 40 zl naliczali jednak ta stara kwote tj 54 zl, byla telefoniczna reklamacja, niby uwzgledniona, stwierdzili, ze to ich blad i beda naliczac poprawna oplate, przez kolejne dwa miesiace byla identyczna sytuacja (zawyzony rachunek, telefoniczna reklamacja, niby uwzglednienie a nic sie nie zmienialo) po kolejnym zawyzonym rachunku zlozylam pisemna reklamacje, zalaczylam kopie umowy, faktury, dostalam pisemna odpowiedz ze dostane zwrot tych nadplaconych faktur (tzn przy kolejnej bede mogla zaplacic mniej) i ze beda juz poprawnie naliczac... przyszla kolejna faktura i znow zawyzona... nie wiem juz co mam robic

Gość jak do nich zadzwonisz
powiedz ze chcesz rozmawiac z supervisorem, bo jesli nie to z miejsca skladasz sprawe do UOKIK-u bo to co robia jest bezprawnym wyludzaniem pieniedzy i wymuszeniem.

Gość wiatr w oczy
ja się wypisuję z orange to oszuści :P babka do mnie zadzwoniła, oferując nowe usługi a przysłali mi nową umowę wysmarowałam pismo, że aż w pięty poszło odesłałam nowa umowę wraz z tel na szczęście przyjęli reklamację autorko napisz im konkretną rezygnację, poleconym wyślij, muszą ją ująć, nie ma innej opcji!!!

też mam problem z orange mam tel na karte doładowałam za 50 zł i klapa następnego dnia znikło, zadzwoniłam do nich złożyłam reklamacje a oni że to niemożliwe !!! mieli się zając sprawą dwa miesiące zleciały i zero odzewu, jak dzwonie to mnie zbywają ..... mam ich w dooopie kupiłam kartę playa i zobaczymy, trochę mi szkoda bo mam tel w orange 7 lat :/ ale co z nimi zrobić jak kantują klientów !

Gość niegłupi30
Ja tak miałem z orange-freedom Dopiero jak ich postraszyłem sądem i że to próba wyłudzenia to mnie przeprosili i dali jeden miesiąc gratis. Ale tak wszędzie dymają.

Gość niegłupi30
myszka przenieś numer dostaniesz jeszcze za darmo minuty na start

Gość jak do nich zadzwonisz
play jest zarabisty, mam tam tel na karte juz 5 lat i jest rewelacyjny 1. mam 1000 smsow za doladowanie (kazde) 2. jak doladuje konto jest wazne na rozmowy wychodzace rok czasu 3. jak ktos do mnie dzwoni za kazde dwie minuty dostaje darmowa minute (czasami mi sie uzbiera tyle ze moge dlugo gadac nawet nie majac nic na koncie) dodam ze to play fresh :)