Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhfvbgiujh

Twoja mama, czy Twoje dziecko?

Polecane posty

Gość jhfvbgiujh

w zwiazku z postem zalozonym na innym forum chcialam zapytac o wasze zdanie: kogo byscie najpierw ratowaly: swoja mame, czy swoje dziecko? Kobieta napisala, ze ratowala mame ze zzlamaną nogą, bo kocha ją bardziej,niz corke i ze drugi raz zrobilaby tak samo. Padly stwierdzenia, ze dzieci mozna urodzic wiele, ale mame ma sie tylko jedną. Kogo Wy byscie ratowały?

Gość smrodek00001
ja mamę bo dzieci to nie mam ale i tak nie chcę ich mieć przed 30

Gość fdgdfhgfjghj
nie mam dzieci i nie planuję... ratowalabym matke ;)

Gość jhfvbgiujh
pytalam o dokonanie wyboru,skoro nie macie dzieci,nie musialybyscie go dokonywac...

Gość Kadłub przywiędły
pytanie podstawowe - jaka jest rola rodziców w zyciu dziecka?

Gość matkaniejadkaaaa
Dziecko. W sytuacjach zagrożenia działa sie instynktownie, nie kalkulowałabym kto bardzije ranny.Dziecko zatem w pierwszej kolejności.Bez niego iie wyobrażam sobie życia.

Gość grzanka z serem
Ratowałabym swoje dzieci.

Gość zrobilabym wszystko
zevy uratowac dzieci i mame!! Moja mama jest dla mnie tak samo wazna jak moje dzieci!

Gość grzanka z serem
cóż za żenujące stwierdzenie " dzieci można urodzić wiele"? Co to za stwierdzenie w ogóle? To mam pozwolić na śmierć moich dzieci tylko z tego tytułu, że mamę ma się jedną? Moja matka nigdy w życiu by sobie tego nie darowała. Byłaby się w stanie poświęcić za życie swoich wnucząt.

Dziecko. Instynkt macierzyński działa tak że uwalnia do mózgu hormony takie jak żołnierzom podczas walki więc instynktownie by się zadziałało.

Gość lajal90
Ja nie mam dzieci, ale wydaje mi się,że matkę, bo ze wszystkich osób, które kocham ona jest najwazniejsza.

Gość mysza1307
kieydys bylo takie pytanie na tescio psycholigicznym-. Czy z palacego mieszkania wyciagnal bys wlasna matke czy wlasne dziecko.? odpowiedz powinna byc taka: Mam tyle sily ze dam rade wydostac oboje.

Gość mam kota syjamskiego
Ratowałabym oboje 🖐️

Gość puding 123
córka ratowałaby matkę, która ratowałaby swoją matkę, która by ratowała swoją matkę. wspaniałe

Gość jhfvbgiujh
wiadomo, ze chcialoby sie uratowac i mame i dziecko,ale kobieta opisala swoj przypadek i wyraznie napisala, ze dziecko zostawila spiace w lozku (5lat) i pobiegla ratowac mame, co innego, jakby wziela dziecko na rece i pobiegla ją ratowac. Wlasnie w domu był pozar.Ten post tak mna wstrzasnął, ze powiedzialam wlasnej mamie, ze jakby byla zmuszona, to ma ratowac moje dziecko, nie mnie, bo jej do konca zycia nie wybacze...