Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanPoKręcony

Czego chce?

Polecane posty

Gość PanPoKręcony

Znałem ją ze studiów. Początkowo byliśmy w jednej grupie, ale rzadko rozmawialiśmy, głównie z mojej inicjatywy. Potem z kolei kontakty się rozluźniły. Podobała mi się bardzo, strasznie chciałem ją bliżej poznać, ale co z tego, skoro zawsze mnie olewała, chłodna i zamknięta w sobie. Pytałem o nr - nie dała pod pretekstem tego, że zgubila telefon. Ciągle miała mnie w dupie, chociaż zauważyłem, że peszy ją moja obecność i spojrzenia... jakby się wstydziła czy cuś. Dlatego dalem se spokoj. Zacząłem rozglądać się za innymi, a ona nie wydawala się tym zasmucona. W końcu nasze drogi się rozeszły i nie widywaliśmy się już. Wszystko bylo okey, gdyby nie to, że ostatnio zaprosila mnie do znajomych... Ona, zimna i wyniosła mimoza... O co może jej chodzić?

Gość PanPoKręcony
Sam nie wiem co o tym myśleć. Nadal często o niej myślę, ale męska duma zostala zraniona i przykro mi, że miala to totalnie w dupie.

Gość trzecie dno pod drugim dnem
* - chce mieć więcej znajomych na fb -nudziło jej się więc postanowiła zabawic się w necie -jest ciekawa co u ciebie -szuka siebie bo pogubiła się w życiu -szuka ciebie, bo jej ciebie brakuje -szuka jelenia bo olał ją facet na jakiego stawiała -zdała sobie sprawę, że minęła cos czego minąc nie powinna była -założyła się z koleżanką że ci nie przeszło i czyni pierwszy krok aby cie wyrwać -przypadkiem nacisneła zapraszam :P -ktos jej zapłacił za to abyś się teraz zastanawiał * niepotrzebne skreslić :classic_cool: albo tysiac innych możliwości :D

Gość PanPoKręcony
Z tymi znajomymi to nie za bardzo, bo to raczej samotnica i ma chyba w znajomych tylko tych, którzy cos dla niej znaczą. Wiem od znajomego, że wiele zaproszeń odrzuca...

czary mary..zaraz ci wyczaruje odpowiedź albo postawię tarota, aby uratowac twoją meską dume przed... ( qrwa nie wiem przed czym :P), no w każdym razie żebys dostał odpowiedź na swoje pytanie bez narażania nadmuchanego jak balon ego :D chcesz? :P

Gość PanPoKręcony
Wkurzyla mnie tym zaproszeniem. Bo do tej pory przecież mieliśmy bardzo slaby kontakt, poza uczelnią nigdy się nie widywaliśmy, no i jeszcze nie wyczuwalem z jej strony jakiejś większej sympatii. Fakt, często spoglądala w moim kierunku, ale potem odwracala glowe, rumienila się i starala olewać. Nieśmiala czy wyniosla damulka?

sluchaj... dam Ci rade na wage zlota, cos na co nikt by nie wpadl!!! PRZYJMIJ ZAPRO, A SIE PRZEKONASZ :D taaaaaaaaa wiem, zaskoczylam Cie :D

Gość PanPoKręcony
Obawiam się, że nie ma na to jednej odpowiedzi ;)

Gość PanPoKręcony
Nie no, raczej ją przyjmę, ale razi mnie coś takiego...

jestes na studiach, a mowisz jak dzieciak :D Poza tym, nie wpadles na to, ze dziewczyna pod plaszczykiem obojetnosci skrywa ogromna niesmialosc? Teraz odwazyla sie wyjsc z inicjatywa, de facto poziom jak w zerowce, ale zawsze cos ;P Macie szanse pogadac na tym gruncie, neutralnym i lepiej sie poznac :) Nie przesladuj jej ale napisac mozesz, cos w stylu "jestem mile zaskoczony zaproszeniem" ... i poleci... z gorki :D Moze o nic jej nie chodzi, ale Ty tez nic nie tracisz, a mozesz zyskac! I jaka duma? PRzeciez nic Ci nie zrobila! Postarac sie musisz kochany, a za to powinienes ja cenic!

PanPoKręcony Wkurzyla mnie tym zaproszeniem. ty nie jesteś pokręcony :D ty jesteś balonem ego, pozbawionym umiejetnosci panowania nad emocjami :P