Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Kiedy wyczułyście lub po czym się zorientowałyście że możecie być w ciąży? A może to test lub lekarz wam powiedział że jesteście?

Gość BACKSPACE B
o jezuuu....moze po tym, ze nie dostalysmy okresu?? wow, nie wpadlas na to yntelygencjo za dyche?

Gość the best quality
haha, tak test do nas przemowil i powiedzial nam ze jestesmy w ciazy:D:D:D:D:D

Gość mamama27
ja się zorientowalam bo seksie w owulacje i teście w terminie @

Bez głupich komentarzy. Po prostu czy wcześniej nie przeczuwałyście że coś jest nie tak?

Gość rumianek dzbanek
Miałam dokładnie jak mama27, no i na podstawie obserwacji temperatury. Smak mi się zmienił, nastrój, bolało mnie podbrzusze, ale gdyby nie pozytywne testy, to bym doszła do wniosku, że tak wygląda moja faza poowulacyjna i tyle

Gość gość
-Spóźniał mi się okres choć nigdy nie był regularny -Ciekawość bo wyczekiwałam tej ciąży-Silny ból zęba -Senność

Gość gęśikowa
byłam senna leniwa :P o godz. 24 stwierdziłam ,że mam ochotę na bułkę (poszłam zrobić) a 100% pewności nabrałam po braku @

Gość Miraculum5
U mnie było smiesznie :D Mąż mnie od 4 miesięcy katował co miesiąc, jak tylko spóźniał mi się okres, że to na pewno ciąża i mam zrobić test. Testy wychodziły negatywnie. Więc gdy w lutym 2011 okres znów spóźniał mi się tydzień, a ja akurat zostałam uraczona informacją, że mam lekko podwyższone TSH, nawet przez myśl mi ciąża nie przeszła. Mąż tez się śmiał, że szkoda kasy na test :) Poszłam do ginekolog aby hormony ustawić i wyregulować wszystko, a ona patrząc w monitor usg "Pani jest w ciązy!":D A ja na to "no chyba se Pani jaja robi?!" :D:D:D:D Moja córcia ma już 2 miesiące:)