Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystanek mleko

Mój chłopak kocha mnie i dziewczynę z którą mnie zdradził.

Polecane posty

Jesteśmy ze sobą ponad 3 lata.Dwa lata temu mój chłopak zdradził mnie z moją koleżanką.Ich romans trwał pół roku.Pewnego dnia powiedział mi,że coś go z nią łączy.Rozstaliśmy się na 2 miesiące,wrócił do mnie jak ona kopnęła go w tyłek.Dałam jemu szansę,bo moim zdaniem każdy na nią zasługuje.Od ponownego zejścia się minął już rok.Jakiś czas temu mój facet oświadczył mi,że bardzo mnie kocha,ale też kocha i ją i nie potrafi o niej zapomnieć,że cały czas o niej myśli.W każdej sekundzie dnia i nocy.Chce być ze mną ale i będzie walczył o nią jak tylko nadarzy się okazja tzn. jak się rozstaniemy.Ona go lekceważy,nie rozmawiają ze sobą.Ja już nie wiem co mam o tym myśleć.Bardzo Go kocham,ale rozum podpowiada,że On nie jest wart mojej miłości.Widzę jak o niej myśli i nie mogę tego znieść.Boli bardzo.Pomóżcie,bo trudno mi podjąć decyzje.Powiedział,że zawsze bezie ją kochać.Ale jak można kochać dwie kobiety naraz?????????????????Dodam jeszcze,że dziewczyna uwielbia zabawiac się facetami i rozwalać związki bo czerpie z tego satysfakcje.A do łóżka idzie prawie z każdym.

Gość co? ciezko Ci podjac decyzje?
facet kocha inna, a ciebie traktuje jak kolo apasowe...jak "lekarstwo" nawet nie jak lekarstwo tylko jak cos zastepczego...nie mam pomaranczy to zjem banana ale jak ebde miala pomarancze to banana nie ebde juz chciala...jak ona w koncu laskawie zwroci na niego uwage to on od razu Cie zostawi...dziewcyzno jak mozesz pozwolic sie tak upokarzac, osmieszac, traktowac jak gownbo? bo niestety on wlasnie tak Cie traktuje...i ty chcesz byc z kims takim? kto mysli o innej dzien i nic, zdradzil Cie juz raz i nie bedzie mial skrupulow zeby to zrobic drugi raz i zostawic Cie dla niej? nie mozna kochac 2 osob na raz ...owszem moze nam zalezec na 2 osobach ale milosc jest jedna i trzeba wybrac. On on wrocil do Ciebie tylko dlatego ze tamta go olala...nie osmieszaj sie i zostaw go bo jak sobie spojrzysz w oczy patrzac w lustro? bedziesz miala do siebie chociaz troche szacunku?

Gość pan swintuszek
on zadnej z was nie kocha !

Do: co? ciezko Ci podjac decyzje? to co piszesz to bardzo boli,ale masz rację,zgadzam się z Tobą.nie jestem mebelkiem do którego przysiada się ,kiedy tylko ma się na to ochotę.Wiem i widzę to po nim,że to nigdy się nie skończy.Nie raz mówił,że jestem jego pierwszą miłością,a ona drugą.Ale nie zamierzam dzielić się facetem.Od momentu kiedy mnie zdradził stał się innym człowiekiem.Przez cały czas chce sexu,a jak go nie dostanie to jest obraza majestatu i mówienie jak jemu z nią dobrze było i jak bardzo za nią tęskni.Nie wytrzymuje już tego.Już zapomniałam jak to jest śmiać się i cieszyć z życia.Jestem młoda,ale psychicznie czuję się bardzo staro.Zniszczył mnie,nie wiem czy uda mi się na nowo odnaleźć.Już nie wierze w miłość.Ciężko będzie mi zaufać już komukolwiek.

Gość kjsvgskouxdcf
kochajac jedna osobe - oddajesz sie jej... a kochajac dwie naraz to jak? oddac siebie samego x 2? daj sobie spokój kochana... Zobaczysz, kiedys spotkasz kogos kto bedzie na Twoim i tylko Twoim punkcie wariowal a Ty nie bedziesz musiala taki bzdur wypisywac na kafe powodzenia, wierz w siebie...

to nie są bzdury...to moje życie... (nie odbierać jako ataku) Wiem,że zasługuję na kogoś lepszego.Ciężko będzie,ale muszę sobie poradzić.Ciężko będzie nie dzielić z nim każdego dnia(mieszkamy razem).Czas zacząć nowe życie,zamknąć kolejny rozdział i iść naprzód.

Mam być szczera? Nie, On nie kocha dwóch naraz. Prawdopodobnie nie kocha też Ciebie. On nie potrafi wybrnąć z sytuacji, a jednocześnie nie chce (może też nie potrafi) być sam, w końcu lubi się bzykać... a z Tobą jest, bo jak sama napisałaś, tamta dała mu kosza.

Gość saldklsad
slonko jest roznica pomiedzy miloscia a przywiazaniem+wygoda, pamietaj o tym on niestety jest z toba dla wygody bo tamta go nie chce mozesz z nim byc ale p o co? jasno i wyraznie powiedzial ci ze bedzie o tamta walczyc, nawet zachowal pozory szczerosci w tym wszystkim, rzuci sie za pol roku jak tamta sie nim znowu zainteresuje (bo skoro lubi rozwalac zwiazki to z czystej satysfacji to zrobi) a ty bedziesz bardziej cierpiec, zastanow sie czy warto tkwic w tym pseudo zwiazku?? raz ze koles cie nie kocha a dwa ze za chwile cie zostawi swoja droga mega kawal skurwysyyna z niego, brak slow dla takiego postepowania

Gość DomTaty
on kocha tylko siebie :D obie jestescie uzytkowane zgodnie z zapotrzebowaniem :classic_cool:

Gość Clodija
Jak czytam takie rzeczy to noramlnie podejsc i walnac w łeb taką. Jak mozna tak dawac soba pomiatac, jakby jeszcze ten Twoj chlopak to ukrywal ze mysli o innej to rozumiem, bo bys nic o tym nie wiedziala, ale on Ci walnął prawde prosto w oczy. On Cie nie kocha, tak jak wyzej wspomniano z bananem i pomarancza. Jestes jego taka zastepczą dziewczyną do bzykania bo do czego innego skoro to o tamtej non stop mysli. Wyobraz sobie myslec o kims dzien i noc, tesknic- moim zdaniem on ją kocha i zrobi wszystko zeby z nią byc a za Tobą nawet sie nie obejzy. Lepiej Ty go rzuc zanim on rzuci Ciebie, wtedy pewnie dojda inne nie ciekawe okolicznosci typu: kolejna zdrada. Chyba lepiej tego uniknąc.

Gość a ja cie nie rozumiem
jak mozesz byc z kims takim? nie szanujesz siebie, a powinnaś. wywal go ze swojego życia. ja bym tak nie potrafiła. przeciez on Cie nie kocha

zmarnowałam ten rok dając jemu szansę,ale teraz wiem jaki naprawdę jest.Musze się ogarnąć w końcu lata lecą.Jeżeli będą ze sobą to ona i tak go kopnie po jakimś czasie bo lubi sypiać z innymi i zdradzać swoich facetów,wiem o tym bo moich dwóch znajomych było z nią i nigdy nie była wierna.a najwyraźniej mój facet do niej pasuje.Ja wobec niego zawsze byłam lojalna ii uczciwa.Jak nie ten to inny.Ale i tak dół nie opuszcza.

Gość saldklsad
no wiadomo ze nie jest to przyjemna sytuacja ale ogarnij sie, zajmij soba, znajdz kogos kto na ciebie zasluguje kiedys jeszcze bedziesz miec satysfakcje ze tamta laska zmarnuje zycie twojemu facetowi nie ma sensu tracic czasu, gosc jest frajerem

Gość hujnia dede
Kopnij go w dupe.Nie mozna dwoch osob tak samo kochac.Ja obstawiam,ze kocha JĄ a Ciebie traktuje jako zamiennik.

to nie jest także jak ona kopnęła go w tyłek to wrócił od razu,minęły 2 miesiące zanim się zeszliśmy.może źle ubrałam to w słowa.ale i tak go to nie tłumaczy

Gość poiuytfghjk
autorko, w jakim wieku jestescie??

Gość Rozumek wiekosci orzeszka
nie rozumiem cie dziewczyno gdzie ty masz rozum miedzy nogami chyba jak mozna tak sie szmacic jak ty tak sie szmacic bo on bzykajac sie z toba mysli o tamtej daj na luz i zostaw go szkoda zycia, on drugiej takiej glupiej pindy nie znajdzie.a milosc no coz mie widze tu milosci tylko przywiazanie i wygodnictwo bo jak ktos kocha to szanuje a wy to zal pisac :P

nie mam rozumu między nogami.mój rozum ulotnił się od tego wszystkiego,więc chciałam porady,choć wiem,co powinnam zrobić,ale też fajnie zaczerpnąć opinii od innych,którzy obiektywnie do tego podchodzą.

Gość saldklsad
zaslugujesz na kogos lepszego a przede wszystkim na spokoj i normalnosc

Gość orbi
serce nie sluga

Gość hhhduudii
nie wierzę, że to może być prawda! jestes naiwna jak 14-latka, a do tego nie masz godności i zerowe poczucie własnej wartości.

Gość ewfewfewfwe
nie kocha zadnej, obie sa do ruchania i obiema sie bawi