Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicia^.^

Jak często macie potrzebe uprawiania seksu?

Polecane posty

Szczerze wam powiem ze moglabym to robic prawie codziennie... Mam dobra kondycje i szybko naladowuje "baterie? Minimum 4 razy w ciagu tygodnia potrzebuje a wy?

Gość kur****o master
jestem uzależniony od sexu wole sex od śniadania, obiadu gotowanego ,a w nocy co 2 godziny ,slubna podobno nie wytrzymuje, już po roku sie skarży matce ,może bede musiał pukać obie.

Gość ruskie jada
mogl bym co dzien ale zona niegarnie sie wcale.wiec nic na sile jak ma lezec ja kloda to wole skora ruszyc

Sikoorka masz przerąbane... Wspolczuje a nie mozesz go jakos do tego naklonic? Sprawic by sie podniecil?

U mnie troszkę odwrotnie, choć przed ślubem było inaczej. Po przedwczorajszym seksie-było całkiem, całkiem- wczoraj do łóżka zabrałam ilustrowaną kamasutrę, a mój mąż stwierdził, że spać mu się chce...

Gość mam ochote
porażka

Mamy małe dziecko, więc po całym dniu jesteśmy zmęczeni, ale chyba nie aż tak?? A u Ciebie w czym problem?

Staram się, jestem otwarta na wszelkie propozycje,ale żeby seks był udany to są 2 osoby potrzebne!

Coz u mnie w niczym.. Ja jeszcze mloda.. 18 lat :) Rodzice ;/ to wiesz nie ma gdzie Ale z mezem to wspolczuje :(

Gość wójekstaryhuejk
24 razy na dobę po siedem razy w tygodniu z 365 partnerkami w roku jakiś arab w afryce

Gość noce tango
ja lubię codziennie lub prawie codziennie, mój bzyk też :)

Moze z nim o tym porozmawiaj... A moze ma inna albo sie Toba znudzil??? To by bylo najgorsze

Gość Ojjojoj
Faceci to kochanją, ale im bardziej nowszy model, tym lepszy i częściej się chce. Jka poznam nową, to 2 numerki na wieczorek, 3-4 razy w tygodni to tak w sam raz. Jak jestem dłużej z nową to spada libido, a może co innego hahahahaha

ja moglabym to robic codziennie i kilka razy dziennie, mysle ze libido u kobiet zwieksza sie z wiekiem, jeszcze 2-3 lata temu nie mialam takich potrzeb jak teraz, a moze to tez kwestia znalezienia odpowiedniego partnera, moj obecny podnieca mnie zanim zacznie mnie dotykac gdziekolwiek :D wystarczy ze zobacze go czesciowo rozebranego :)

Gość lennkaa,
kocica ma racje, u kobiet z wiekiem libido rosnie, jeszcze pare lat temu dwa razy w tygodniu mi starczało, dzis dwa razy ale dziennie bym nawet chciala. na szczescie mam męża z rowniez z duzym libido wiec praktycznie jest seks co dzien.