Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dccsddsfds

zróbmy statystyke - ile tak naprawę kobiet połyka sperme

Polecane posty

lepszy lepszy, używki też mają wpływ na smak spermy, u kobiet na smak soków też zresztą

no fakt tak jest, ja nie lubię jak dziewczyna pali bo jest ohydnie ją lizać ale taka nie paląca to smakowity kąsek, a dałabyś radę połknąć spermę gdyby facet długo się nie spuszczał bo wtedy jest jej dużo

Inny miałam na myśłi całokształt preużywania po prostu od pasa w dół obolała jestem :) ale dobrze mi było:D Tak jak lubię ostro i dużo:D

Gość mala mmiiii1456
połykam !:D

jeśli masz faceta to spróbuj aby nie spuszczał się z tydzień i potem zrób mu loda a zobaczysz ile tego sie nagromadzi i jaki on będzie miał odlot, a jak pozwolisz mu zalać twarz swoją ;-)

twarzy nie radze, a jak coś to zamykać oczy.... 2 miesiące temu wleciało i do tej pory piecze :o ado okulisty nie pójde bo co mu powiem haha :D

Mój na twarz nie lubi woli na piersi jak już no nieżle do oczu Ci się dostało?

nie mam alergii właśnie... od tej pory regularnie co kilka dni robi mi się taki jakby jęczmień i boli jak cholera... płukałam i nic..

No mam nadzieje, bo od kilku dni nic jakos nie wypala do konca:)Ale kupilem gre SEKRETY NOCY i juz jutro „pogramy sobie;)

moze coś innego z tymi oczkami masz? Idż lepiej do okulisty nie mów że spermą po oczach dostałaś tylko że coś się dzieje

no wybieram sie bo to nie do wytrzymania.... ale to od tego bo juz kilka godzin później zaczęło piec

Stary gdzieś mi jakoś dziwnie zaginął , akurat jak w końcu baterie do niego kupiłam , i teraz zostałam bez :(

dziewczyny a co powiecie na temat faceta który nie wyobraża sobie seksu bez zrobienia minety?

Wiesz ja miete, loda,palcówkę zaliczam do gry wstępnej, jak lubisz to fajnie , normalna rzecz , jak jest to nieodłączny element seksu to tylko pozazdrościć partnerce:p