Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dość:(

Jestem już tym wszystkim zmęczona:(

Polecane posty

Wyszłam za mąż w młodym wieku, obowiązki, praca....pracę mam taką że nie mam żadnej bratniej duszy żeby chociaż pogadać, umówic sie na plotki-tym samym moje życie towarzyskie ogranicza się do zabaw z córką. Córka ma 3 lata, jest trochę rozpuszczona przez dziadków, ja też nie mogę jej niczego odmówić, to takie jakby wynagradzanie moich braków bo jako dziecko nie miałam lekko. mąż...dla niego liczy sie tylko kasa,samochód, PS2 i praca. Ja jestem dodatkiem, który czasem służy do czynnosci seksualnych. Kolejna sobota przed kompem, przeglądając allegro i portale społecznościowe...w domu znów bajzel, a pół soboty spędziłam na sprzątaniu....w poniedziałek znów do pracy:( mam dość

Gość flak8
sprzątasz dom zajmujesz się dzieckiem i pracujesz może powinnaś podzielić się obowiązkami z mężem

Maz uwaza , ze sie poswieca uprawiajac ze mna anal :o

Oj współczuję ci...mimo że nie mam dziecka kiedyś też byłam podobnie znudzona i zmęczona życiem jak ty. Należy ci się porządny odpoczynek, najlepiej jakbyś mogła gdzieś sama pojechać.

porozmawiaj z nim na ten temat - jeśli nic nie wskórasz -wywal mu kompa przez okno - mówię poważnie - jednym zdecydowanym ruchem :):):) z góry przepraszam za taką radę - ale ja akurat nie lubię pośrenich rozwiązań - wóz albo przewóz :)

Gość djhwhfriw
Takiego zycia wlasnie nie chce.

Gość Karolina

Mam podobnie jak Ty. Już mam wszystkie dość. Wracam z popołudniowej zmiany syf w domu a on siedzi przed TV i skubie słonecznik nie potrafisz nawet po sobie posprzątać. Jak grochem o ścianę. A jak mu coś powiesz to odwraca się na pięcie i obraża .. porażka.