Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fefmnl

czemu gardzicie ludzmi z niska pensja?

Polecane posty

Gość fefmnl

ale uczciwie zarabiajacymi?

Gość ghfdghf
a czemu nie ?

Gość jhhkh
tu o pensje nie chodzi konkretnie. ale jednak jesli jest oan niski to mowi cos o czlowieku-tzn ze niejest zaradny wystarczajaco by zapewnic rodzinie byt, by wlaczyc w razie problemow. na pewno sa kobiety ktore szukaja glownie grubego portfela bo chcA ZYC W LUKSusie nic nie robiac, ale normalne kobiety po prostu chca czuc sie bezpiecznie. ja sama nie ineteresuje sie beztroskim zyciem, pracuje i nie lizce na luksusy, ale chce normalnie zyc bez martwienia sie o jutro-czy bedzie nas stac na kino na nowy ciuch dla dziecka,. czy bedziemy mogli kupic zesszyty do szkoly, czy sama bede w stanie "sie ubrac". tak wiec niska pensja raczej nie zalatwia tych problemow...o to chodzi

przypominam ze kobieta tez moze pracowac wiec o jakim bezpieczeństwie wy fandzolicie ?:classic_cool: mysle ze po prostu chcecie zyc w luksusie i miec obrabiane dupska ale niestety takie zycie nie jest i trzeba zapierdzielac do roboty kazdy zarabia na siebie i tak powinno byc...

Gość 3423432432
może pracowac, tylko zarabia o 30 % mniej w POlsce- oficjalnie, tak na serio jest jeszcze gorzej. Jak babka ma 1600 zł na rękę to b. dobre zarobki. Więc jak z nimi wyjdzie za gościa co ma 1200 to nie dadzą rady nawet wynając mieszkania, o dzieciach nie wspominając.

Gość 3423432432
sossss- to twoim zdaniem facet pracuje na produkcji? Bo nic nie rozumiem o co ci chodzi. W sklepach zarabia się ok. 1200-1400, i to na cały etat. W empiku na nie osiągniesz na etat 1700, Multikinie, w ogóle u większosci prywatnym przedsiębiorców. W moim mieście nauczyciele zarabiają przeciętnie na początek ledwo 1400 a itak się b poprawiło

wieksza liczba facetów na pewno :D jak w takim zakładzie wiecej osób pracuje niz w szkołach

Gość 3423432432
sossss a tak wogóle to ty jesteś bezrobotnym cwelem i nieudacznikiem.

Gość 3423432432
tylko ludzie co pracują na produkcji to już w ogóle musi byc makabra, pewnie mają wykształcenie podstawowe. Wiem, że nie wszyscy, ale.... Ja bym wolała goscia co jest nauczycielem i ma 1400 i niz jakiegoś tumana co pracuje przy produkcji za 1700... :(

Gość jhhkh
sossss czy ty czytasz ze zrozumieniem?? widze ze masz z tym problemy, jeszzce raz przezcytaj to co napisalam do jasnej helenki, chyba wyraznie zaznaczylam ze ja tez pracuje i ze nie licze na to ze ktos zalatwi cala czarna robote za mnie a ja bede sie plawioc w luksusie ale o to by razem stworzyc godizwe warunki do zycia...,

Gość 342343243222
sossss a tak wogóle to ty jesteś bezrobotnym cwelem i nieudacznikiem. to nie ja pisałam, proszę bez podszywów.

teraz nie zatrudniaja ludzi na produkcje bez sredniego wykształcenia :D wiem bo widze oferty pracy ;)

Gość 3423432432,
nikt cie nie weźmie do pracy na kopalni dzieciaku.

Gość 3423432432,
możesz najwyżej obciągać górnikom po robocie.

Gość ech..............
sos jest jebnięty Po 1 to chucherko. Więc bez wyższego na agh na pewno na kopalnie isę nie dostanie. Po 2 gie dla kobiety najlepsza jest praca w szkole. Zarobki to ok 2500netto dla dyplomowanego. TYLKO ŻĘ SZKOŁY LIKWIDUJĄ!!! A co do facetów. Jak to w życiu są zarabiający 1tyś sprzedając buty w sklepie. W biedronce. W ochronie itd. są operatorzy maszyn za 2 tyś I TERAZ PO 1 pierdolnoł bym takiego faceta że nie chce mu się iść na kurs cnc operatora maszyn wózkarza chociażby i Zarobić te 2 tyś. I TAKIMI TO JA GARDZĘ BĘDĄC FACETEM Nie gardzę ludzmi na produkcji bo szczerze sam myślałem o cnc. 2500 2800 jest. Po 8h pracy w domu robisz co chcesz własny biznes czy coś. ALE TAKIM SOSEM GARDZĘ JAK KURWA MAĆ. Zapisuję sie do pup robię kurs jaki kolwiek techniczny. Sepa chociazby zeby mieć. Rozumiem że facet nie ma zmysłu technicznego np ok niech robi co innego ale nie kurwa sprzedaje w sklepie.

Gość 3423432432,
sosssss jest popierdolony !!!!

o co ci chodzi gorolku moja droga prowadzi na grube a tez mam szkołe skończoną po tej linii wiec sie odczep :classic_cool:

Gość ech..............
po 1 nie nadajesz sie do takiej pracy i musisz mieć naprawdę mega wtyki Po 2 gie kierunki typu budowa maszyn górnictwo itd NA SAMYM AGH KOŃCZY ROCZNIE PRZESZŁO 1 tyś osób. Miejsc rocznie masz ok 20 - 40 na górze. Więc to jak wygrana w totka. Ad 2 kopalnie zamykają. Obecnie w polsce jest 2 prosperujące kopalnie. NIe wiem gdzie mieszkasz. Ale nawet jak cie przyjmą. to w 2015 roku max powstanie atomówka. Więc cię wypierdolą. po 3 cie Jakbym zobaczył faceta jak ty to pomyślał bym o cwaniaczku, dziwkarzu, laleczkce, geju. Więc gdzie ty chłopie z takim wyglądem chcesz pracować. Lepiej chipendeilsem zostań. Załuż jutro taki temat i 99% kobiet ci to powie. Nie mówię żeby cie obrazić ale tak wyglądasz. I naprawdę na żadne wyższe stanowisko niżprodukcja bym cie nie zatrudnił. No ewentualnie kieroca / kurier

Gość 342343243222
Rozumiem że facet nie ma zmysłu technicznego np ok niech robi co innego ale nie k**wa sprzedaje w sklepie. Ja uwazam, że faceci w sklepach są potrzebni, nie rozumiem dlaczego wszystkie denne i mało płatne prace mają byc zarezerwowane dla kobiet...

jak sugerujesz sie starymi fotkami co tutaj krążą to powodzenia, tak mam znajomosci ;) co do kopalń to maja sie dobrze i dodatkowo przyjmuja bo schodza na nizsze poziomy i polska gospodarka jest uzależniona od wegla ;)

Gość ech..............
eeeeeeeeeeeee bo w ten sposób nie blokujemy ich wam ?? Nie mówię że nie podoba mi się pani kierownik :)To nawet sexowne jest Ale mówię zę facet w sklepie to wstyd i hańba. Chyba że coś studiuje/ dorabia. Ale jako stała praca nie. To tak jakby nie mieć ochoty przeczytać 1 książki 1 kursu. Zdać głupiego prawa jazdy nawet nie na tira. Tylko po to by mieć lepszą pracę.

Gość ech..............
Dla twojej informacji. W zeszłym roku TYLE SAMO WĘGLA ZAKUPILIŚMY Z UKRAINY ILE KUPILIŚMY OD KOPALNI POLSKICH!!! Gdyby nie export węgla do niemiec i austri zdechli byście z głodu chłopaczku. Podobnie sprawa sie ma z cukrowniami. I TYLKO POLITYKA WAS JESZCZE RATUJE. Mało wiesz widać. Dla twojej informacji 2 kopalnie na dolnym śląsku w przeciągu 5 lat na 1000% zostaną zamknięte z powodów ekonomicznych. Takie są realia proszę sosa. Po 2 gie po co mi dziś węgiel?? 30% nowych domów ogrzewa wodę pompą ciepła. Wszystkie syntetyki pochodzą z ropy. Węgla urzywa się tylko w hutach i elektrociepłowniach. I TO NIE WSZYSTKICH. Nowe elektrociepłownie powstają na słomę, biomase, brzozę. WIĘC NA CHUJ MI WĘGIEL?? Energia ?? atom. Nieunikniony. Zamknięcie kopalni węgla w polsce to kwestia 100lat max. Co innego że górnicy znajdą robotę w australi czy przy gazie łupkowym

a ty masz zatem downa, skoro chlubisz sie zalatwiona praca, w ktorej co dnia mozna zostac pogrzebanym zywcem. ale takich "cwaniaczkow" takie ciachowe gowna to mi nie zal 🖐️