Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowy tata

Zabrała mi dziecko i szkodzi jego psychice.

Polecane posty

Gość Anonimowy tata

Moja była narzeczona wyprowadziła się do jakiejś lesby już 3 miesiące temu i nie zamierza wracać. Mówi, że się zakochała i mam dać im spokój. Nie zamierzam. Nie mieliśmy ślubu, ale nie chcę żeby mój syn wychowywał się w takiej patologii. Powinien mieć normalne wzorce. Czy sąd przyzna mi dziecko? Wiem, że to matka i to one zwykle otrzymują opiekę nad dzieckiem, ale ona żyje z lesbijką jak z facetem i na pewno nie jest to dobre dla dziecka. Dodam, że synek ma 3 lata.

Gość a jauwazam ze
możliwe tylko musisz miec dowody, nie wiem nagrywaj rozmowy, a kieruj nimi tak by nie mogla pozniej zaprzeczyc ze mieszka z nią itd mojej kuzynce mąż były zabrał synka 4letniego dlatego że jest ze znanej bogatej rodziny a ona biedna... mimo, że on wczesniej 4 lata nigdy dzieckiem sie nie zajął, nie przytulil nawet!!! ona sie nim zajmowała kocha i nie ma teraz sensu życia. i ma warunki normalne. a on jej zabrał syna tylko dlatego żeby nie placic alimentów sam to powiedział a dziecka do przedszkola nie puscil zeby nie placic, a taki bogacz. Polskie prawo...

Gość a jauwazam ze
aha pomine fakt że uczy dziecko mówic że mamusia to k u rwa itd chociaż kobieta pożądna...

Gość Anonimowy tata
a jauwazam ze - wiem, że różne to jest, ale nie bez powodu zabrania się homoseksualistom adopcji dzieci. Dziecko może być przy normalnym ojcu to liczę, że sąd wybierze dobro dziecka, że nie będą eksperymentować na moim synu.

Gość Anonimowy tata
Ale mi uświadomiłaś, że rzeczywiście może zacząć się wypierać tej swojej lesby, udać przed sądem, że z nią nie jest.

Gość Anonimowy tata
Podnoszę. Może ktoś będzie miał coś ciekawego do napisania o podobnym przypadku.

Gość prosteeew
wynajmij detektywa niech robi jej i jej dziewczynie zdjęcia, nagrywa je, bierz ze sobą świadków jak chcesz się spotkać z dzieckiem, trzymaj wszystkie smsy od niej, nagrywaj wasze rozmowy itp

Gość nimfetkaaa
prosteww, dobry pomysł, popieram. w ogóle zbierza na nią trochę materiału. bedziesz miał pokrycie przy zeznaniu i sprawa jest twoja

Gość Hodowca wielbłądów
po to dziecko ma ojca, żeby się troszczył o jego zdrowie...w tym psychiczne

Ostatnio był pokazany taki przypadek w tvn w tym programie z Anna Wesołowska. Babcia chciała zabrać dziecko ojcu za to, że jest gejem. A dziecko i tak z nim zostało.