Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikkaAAAA

beznadziejne imprezy nawet nie ma z kim gadac

Polecane posty

Gość monikkaAAAA

Byłam wczoraj w klubie, najnowszy nabytek w mieście. Ale powiem wam że było kiepsko, szczerze to bym wolała pójść do klubu gdzie przychodzą starsi i zabawa przy muzyce rock and roll. Ja nie wiem kiedyś jak byłam na studiach to tyle ludzi poznawałam na imprezach a teraz..? Nikt juz z Tobą nie zagada i w ogóle ciężko kogoś teraz poznać... i wróciłam sama taxi do domu bo nie mogłam wytrzymać tak było beznadziejnie. I najgorsze jest to ze tak jest juz od dawna, rzadko gdzieś wychodzę bo nie mam po co. Czy ja sie już starzeje..nie wiem..

Gość a ile masz lat bo
ja mam 25 i tak samo :(

Gość nie zalamujcie mnie..laski
jestem sporo starsza i myslalam ze to ja tak teraz widze swiat,...a tu mlodsze maja to samo jakies to wszystko takie jałowe,nikomu nic sie nie chce...nie ma radosci w ludziach

Gość monikkaAAAA
ja mam 26, za dwa miesiące 27;/ Teraz nie mieć faceta to się można załamać, często jest tak że nawet nie mam z kim wyjść...każdy sobie jakoś życie ułożył... a tu człowiek sam, i nawet nie ma gdzie kogoś poznać...

Gość monikkaAAAA
na imprezy chodzą wylansowani faceci w obcisłych koszulach, fakt ze przystojni ale co z tego, żaden do Ciebie nie zagada... A gdzie chodzą Ci normalni?

Gość sdksw
nie do klubów ;)

Gość siedza przed kompem
bo boja sie zwiazkow,i boja sie kobiet....masz odpowiedz