Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *oollaa

trudna sprawa... czy wyznać mu miłość?

Polecane posty

Gość znam faceta,kytory mnie strasz
nie kreci ze tak powiem.widze ze i ja mu sie podobam.niczego poza rozmowami miedzy nami nie bylo[w sensie seksu]ale wiem na 1000% ze bylibysmy razem...ale coz.nie wiem jak mu wyznac,ze nie jest mi obojetny.dzieli nas pewna odleglosc,i nie mozemy sie widywac tyle ile bysmy chcieli...

Gość *oollaa
akurat na waszej zazdrości najmniej mi zależy. nie o to mi chodziło, ale ok. po prostu 'uwielbiam', gdy takie osoby się tu wypowiadają. współczuję, że musicie kogoś wyzywać, aby się lepiej poczuć. :( 'znam faceta...' - no i co planujesz? ja poproszę go chyba o rozmowę i postaram się jakoś zacząć temat, jak pójdzie gładko to powiem, jak będzie ciężko to pomyślę jeszcze.

Gość myononeself
"...ustaliliśmy, że miłość ani bycie ze sobą nie wchodzą w grę..." to co wchodzi w grę? ;) S*E*X i to darmowy! Dla niego najlepsze rozwiązanie. A śpiewka o niedobrej żonie z która jednak nie chce się rozwodzić jest starą i wytarta juz śpiewką znawców tematu.

Gość uklad to za malo
na poczatku byla umowa ze nie ...itd odpowiadal ci taki uklad a teraz raptem odwidzial ci sie ten uklad bo poczulas cos wiecej hej autorko,nie dotrzymujesz slowa,wiec watpie by facet traktowalby cie powaznienie o to wam szlo,szczegolnie jemu nie rozpieprzaj mu rodziny ladacznico