Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem nudna

jak poznaję faceta to jest fajnie, ale po kilku spotkaniach wydaję mu się nudna.

Polecane posty

Gość chyba jestem nudna

Jeśli spotykam jakiegos faceta. Co jest najlepsze, to zwykle on nudzi, ponieważ niewiele mówi, a ja staram się zgadywac żeby cisza się nie przeciagała. Wtedy być może nawet mówię trochę głupoty. Staram sie wymyślić temat, byc radosna. Pytam go o coś. Ale mnie sama to męczy. Nie widzę nigdy takiego starania z drugiej strony. Oni tylko czekają aż ja podejmę inicjatywę rozmowy. Czuje sie tak jakbym musiała ich "bawić" i bardzo mi to ciąży. Stresuję się, że tylko w moim towarzystwie są tacy a ze swoimi znajomymi znajdują tematy. Albo z inną dziewczyna znelźliby tematy. A ja wyjdę na nudną. I wiecie co? Właśnie wychodzi że jestem nudna, bo zainteresowanie się wypala.

Gość pirania_udomowiona
to przestań tyle gadać i zacznij słuchać.

Gość monikkaAAAA
moze za bardzo się starasz, za duzo gadasz ? ja jak sie spotykam z facetami to generalnie mało mówię, wolę słuchac. Różnie bywało tez czasem z niektórymi nie ma o czym gadać.

Gość what do you know
A ja po prostu nie spotykam się z facetami, z którymi rozmowa się nie klei. Tobie polecam to samo.

Gość fiku mikuuuuuuuuuuu
faceci chyba mysla podobnei o mnie, bo mam dizwne hobby i nie jetsem imprezowa

Gość Taka jedna eewelinaaa
Hej ja tez tak mam! Na codzien jestem radosna i mam ciekawa osobowosc i charakter (opinia moich przyjaciol i moja:) Powiem krotko- jesli tak sie czujesz w obecnosci teho faceta a on zachowuje sie inaczej przy znajomych to znaczy ze jest nieodpowiedni dla ciebie Poznawaj dalej Zostaw go i nie trac czasu na jakiegos dziwaka

Gość Mietła****
Co jest najlepsze, to zwykle on nudzi, ponieważ niewiele mówi, a ja staram się zgadywac żeby cisza się nie przeciagała. znajdź takiego w którego towarzystwie cisza nie ciąży :D

Gość taki jeden facet27
Bo najlepiej się rozmawia o wspólnych przeżyciach tj ty i on robiliście coś podobnego kiedyś w przeszłości ..więc jak ty przez 10 lat się działaś w domu i czytałaś książki ,a on przez 10 lat chodził na siłownie i imprezy to się raczej nie dogadacie bo wasze światy to są z innej bajki. Coś ludzi musi łączyć ...czy przeżycia czy refleksje na temat życia , upodobania, pasje , spędzanie wolnego czasu , muzyka , filmy , styl życia , cele , plany na przyszłość , podejście do innych ludzi. Na randkach przeważnie to wychodzi czy wasze światy się przenikają czy mijają ...Jak się całkowicie mijają to nie ma sensu chyba ,że waszym wspólnym celem jest np sam seks bo tak też może być. Proste to jak but.