Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie bo nie wiem

czy oplaca sie skladac cv do firm przez neta?

Polecane posty

Nawet jak nie ma ogloszenia, ze kogos potrzebuja? pomyslalam, ze bede skladac cv przez internet, bede wchodzic na strony internetowe ich firm i bede skladac, mysle o zarowno o sklepach, np lidl, biedronka, sklepach odziezowych, np reserved czy kosmetycznych, np rossmann, da to jakis efekt?czy jednak lepiej osobiscie? Osobiscie tez chce, ale pomyslalam, ze przez internet tez bede, chyba nie zaszkodzi co nie?Skladal ktos z Was w taki sposob??

up

ja nie skąłdma tam gdzie nie ma ogłoszęn, ale ludzie tak robią i znajdują, ja tak będę składac do szkół, bo jak dzwonie o pracę zaoytać tio i tak każą Cv wysłac mailowo, a łazić po 200 szkoąłch juz mis ie odechciałąo

Gość activitka
Ja nie wysyłam Moja znajoma która ma firmę powiedziała mi że do nich mnóstwo CV przychodzi mailem - Są usuwane od razu jeśli nie szukają pracownika Dlaczego? Nie widzą sensu przechowywać przez dłuższy czas stosu CV skoro z czasem wszystko się zmienia i CV robia się nieaktualne Poza tym mówiła,że tyle tego jest ze głowa mała No i sama stwierdziła,że lepiej widziane jest roznoszenie CV osobiście - od razu Ci mówią czy potrzebują pracownika czy nie i czy można zostawić CV