Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dziwna choroba na Z

Mój ciężki przypadek...

Polecane posty

Gość dziwna choroba na Z

Zastanawiam się czy nie jestem chorobliwie zazdrosna... Otóż... Ja nie mam wśród bliższych znajomych mężczyzn.. no, chyba że ojciec mojego dziecka.. ale z nim mam bardzo zdystansowaną relację, on teraz kogoś ma.. A nawet jakby nie miał, to nie pisałabym z nim zbyt często W sprawach formalnych mam normalne relacje z mężczyznami, kolegów na studiach ale nawet się nie dosiadam do nich na zajęciach. A jak któryś mnie bardziej zainteresuje, to włącza mi się lampka alarmowa bo jestem zajęta. Swojego synka kocham nad życie więc myślę że nie mam ogólnie problemów z tą płcią. Mam teraz narzeczonego. Który jeździ na studia do innego miasta W ten weekend zostawił swój drugi nr. tel. tu gdzie ja jestem, na dodatek w moim aparacie wiec zerkałam w tel kto dzwoni Dzwoniła koleżanka ze studiów Na drugi dzień sms od niej, z radosną buźką i nr. sali ( z tego co wiem "mój" się spóźnił) Bardzo mnie to rozgniewało... Argumenty są takie że "czy on nie ma prawa mieć wśród znajomych kobiet" Ja tu siedzę 3ci dzien bez niego i mi szajba odbija, do tego mamy zazwyczaj prawie non-stop kontakt telefoniczny więc czuję się uzależniona. Nie wiem i tak co robi jak mnie nie ma, potrafi być ujmująco uprzejmy dla kobiety którą widzi pierwszy raz (pierwsze zetknięcie z moją siostrą) chociaż na pewno nie wygląda jak Banderas, jednak przeciez i bez tego można. Jakoś mi odchodzą do niego uczucia, kiedy uświadamiam sobie, że obraca się w gronie kobiet.. i hmm.. czego u nich szuka? Dlaczego ja jakoś potrafię żyć bez "kumpli", zwł jak z kimś jestem...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować