Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kg,hj,hjgf,

31 lat różnicy

Polecane posty

Gość kg,hj,hjgf,

uda się?

Gość kg,hj,hjgf,
dlaczego?

Gość kuki123
uda się :) a w którą stronę?

Gość Napalona 42 latka
jak dziadek jest bogaty ,ma ze dwa domy ,3 mercedesy,z 300tys euro ,to bym sie nie zastanawiała ,ru...chać jeszcze z 5 lat może wytrzyma przy pomocy wiagry,a wiagra to śmierć i serce stanie ,wiec kasa zostanie nastepnego też starego grzyba weż i dopiero małolatów wpuszczaj na grzywe.

Gość wewetwet
mam teraz 31 lat, to tak jakby mój partner dopiero dziś się urodził :O

akurat taki stary jest naiwny .Przepisze wszystko dzieciom ( o ile je ma) a zostanie goly i wesoly , by udowodnic wszem i wobec , ze mlodka poleciala na niego a nie jego dobra :-P Dziewczyno -jak chcesz sobie petle na szyje zalozyc , nikt Ci tego nie zabroni. Wybacz -ale totalna naiwnosc i brak milosci dla siebie samej. Blagam wybij to sobie z glowy :-(

Gość Nikt taki
skąd wiecie, że to ze strony dziewczyny padło pytanie ... :) przy okazji - coś ze mną dziwnego, bo zakochuję się w facetach dokładnie o 31 lat starszych - było takich trzech - rocznik 53 może jeszcze jeden by się znalazł - ale nie znam jego daty urodzenia dziwne - no i na pewno kłopotliwe a co do odpowiedzi na pytanie - to zależy jakie ma się priorytety i czy jesteście w stanie tolerować, zaakceptować Wasze wszystkie wady wiadomo - ktoś będzie starzał się szybciej, ale cóż - może dawać drugiej stronie miłość, oparcie, poczucie bezpieczeństwa zanim się zdecydujecie - po prostu dajcie sobie czas na zastanowienie i poznajcie Wasze nastawienia, priorytety

Gość dkdkdkssssssssssssssss
6060

Gość Nikt taki
No - stuknie im sześćdziesiątka. Ale zakochuję się w nich od lat. W pierwszym, gdy miał 40 lub nieco więcej. W drugim, gdy mia z 52... itd. Oczywiście, kiedyś - może już niedługo, stwierdzę, że to nie ma sensu. Możliwe, że w przeciągu najbliższych pięciu lat. O ile pożyję. :)

Gość im starsza tym głupsza
zamiast brać sobie coraz młodszych to bierzesz coraz starszych kiedy już zabraknie ci matuzalemów to i pies z kulawą nogą na ciebie nie spojrzy a ty dopiero dorośniesz

Gość Nikt taki
Widocznie zbyt mocno myślę sercem i ciałem - i nie kalkuluję. (A może moja podświadomość kalkuluje? Np. może będzie bardziej wyrozumiały? Może będzie bardziej oddany, wierny? Może jego podejście do życia, jest takie, jak moje - to samo tempo? Może zapewni bezpieczeństwo - kto wie, może kalkuluje mi podświadomość.) Ale jak widzisz - racjonalnie - i z racji porażek na tym polu - przyjęłam pięcioletni deadline. Wiem, że się starzeją - widzę to. Ale pociąga mnie raczej jakiś urok osobisty, czy spokój, elegancja - taka w dawnym stylu. Lubię to. Każdy się starzeje. Ja. Ty. Cóż. No ale po co się zmuszać do czegoś - jeśli tak jasno czujesz i widzisz, że nie pierwszy raz - pociąga Cię ktoś taki, a nie inny.