Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Casual Guy :P

Co byście zrobiły ?

Polecane posty

Pytanie do dziewczyn przesiadujących na tym forum. Zastanawiam się tak co byście zrobiły gdyby w środku dnia, na ulicy, zaczepił was przystojny facet i powiedział: "Cześć, chciałem ci powiedzieć że wyglądasz pięknie, a mówię to dlatego że w dzisiejszych czasach ładne kobiety zbyt rzadko to słyszą i wątpią w swoją urodę. Wyglądasz niesamowicie" po czym uśmiechnął się do was i po prostu sobie poszedł. Jakbyście się poczuły ? Poprawiło by wam to humor tego dnia ? Zaintrygowało by was to ? Zrobiłybyście coś z tym ? Pytam z czystej ciekawości Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Gość hsderwyrwa
Mnie by to zdziwilo,ze obcy facet wyskakuje jak "Filip z konopii" prawi mi komplementy i rozno szybko zmywa sie tak jak szybko pojawil sie:P

Gość byłoby super
Byłoby to niesamowicie miłe, zaskakujące i intrygujące.. Zapewne poprawiło by humor każdej dziewczynie:)

Gość wejdzia
mnie nikt tak nie powie, chyba ze slepiec

Gość hsderwyrwa
Autorze.....dlaczego Cie to zastanawia??:P

Zastanawia mnie to ponieważ noszę się już z takim zamiarem od kilku tygodni ale nie wiem jak zareagowała by na to dziewczyna której bym coś takiego powiedział :) Ładnych dziewcząt w Polsce nie brakuje a rzadko słyszą że są ładne, więc trzeba coś z tym zrobić :) Ps: "przystojny" mogło zabrzmieć dość... narcystycznie, jednak wiem od kilku innych dziewczyn że do "brzydkich" raczej nie należę :)

Gość nieudacznica związkowa
Mnie to spotkało, powiedział to facet ok 40 stki w garniaku ,,piękna jesteś,, i sobie poszedł :P myslałam że to jakiś psychopata, stanęłam i chyba przez 5 min nie mogłam ruszyć się z miejsca, patrzyłam za siebie a on jakby nigdy nic szedł powoli z rękami założonymi. To bardzo miłe, na cały dzień miałam dobry humor, tryskałam energią :P :D ehhh, babska próżność!! I powiedz to, bo to miłe nic nie tracisz a kobietka przynajmniej na kilka dni się dobrze poczuje. Sprawdzone und potwierdzone ;)

Gość ja mam,,
poprawiłoby mi to humor i jednoczeście zastanawiłabym sie co to za facet.

Gość ja mam,,
oczywiscie gdyby był to młody facet, dziadzie są obleśni i slyszalam to nieraz

Gość nieudacznica związkowa
No jak przystojny facet to podwójny bonus. Ach, takie sytuacje są super. Żeby nasi stali partnerzy nie zapominali o tym i żeby powtarzali to przynajmniej raz dziennie ;) :P

Gość ktokolwiek 6666
up up up ;p