Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość versace88

Dla Kobiet.. Czy naprawde takie jestesie??

Polecane posty

Gość versace88

Moje drogie czy wy tylko tutaj piszecie.i.staracie sie udowodnic ze dla was wyglad u faceta nie ma wiekszego znaczenia i piszecie ze wazne dla was liczy sie to co ma sie w srodku.. Bo w realnym swiecie jest wrecz odwrotnie..mialem juz raz przykre doznanie z kobieta ktora mnie wysmiala.. tak to zapisalo sie w mojej psychice ze raczej zamkne sie w sobie.teraz to chyba bede musial sie zadawalac recznie niz zrobic w koncu.ten wymazony pierwszy raz..czy nie mozna trafic na kobiete ktora ma takie same upodobania w sexie i.zyciu w zyciu codziennym. fakt mam jakies tam zboczenia i fantazje ale kto ich nie ma. kobiety jak.to slysza to twierdza ze jestem zbokiem i zrywaja kontakt.Czy naprawde takie jestescie?? Proosze Tylko O szczere odpowiedzi.. z gory dziekuje

napisales to tak chaotycznie ze nie odpowiem na pytanie bo nawet go nie rozumiem poza tym uwazam ze wyglad jest tak samo wazny jak to co jest w srodku a wiec w proporcji 50/50. A laski ktore twierdza ze wyglad w ogole nie jest wazny prawdopodobnie nie beda sie cieszyc udanym seksem bo ich faceci zwyczajnie nie beda im sie podobac

Gość kajama**
Wygląd ma znaczenie w pierwszym kontakcie, potem staje się nieistotny, jak poznajemy kogoś bliżej. Mam na mysli to, ze jesli wygląd jest fajny, a charakter do niczego, nic on nie pomoze. Natomiast jesli ktoś nie ma wygladu, a charakter ma super, to jest w stanie zauroczyć :) A poza tym każda potwora znajdzie swego amatora i na odwrót.

Gość versace88
dla mnie wyglad stanowi 30% a to co ma sie w srodku i reszta stanowi 70%(tzn charakter upodobania inteligencja) ale to tylko moje zdanie..

Gość kajama**
trzeba mieć osobowość, nawet jesli jest uroda, to i tak kiedyś minie, a to co w środku, nie!

Gość kajama**
mało facetów tak myśli.

Gość versace88
a po.za tym wiekszosc z kobiet jak.slyszy ze lubie piescic damskie stopy to twierdza ze zbokol. Czy dla was jest to ochydne ze facet ma takie upodobania. Ja ogolnie uwielbiam kobiety w ponczochach i jakis sexi bucikach(tylko cienk szpilka sie liczy) Czy to cos nienormalnego ze tak dzialaja na mnie nogi kobiet.. ???

wszystko ma znacznie tylko w innych proporcjach dla kazdeo wazny jest : styl bycia wyglad osobowosc devotyzm

Gość versace88
jestem bardzo.ciekaw ile.kobiet tak naprawde nie potrafi.sie.oprzec pieszczota swoich stopek. napewno jakas czesc kobiet uwielbia czuc jak faceta ma u stop. Ja np chialbym dawac rozkosz kobiecie ktora ma na nozkach ponczoszki oraz sexi biciki.. moge takie stopki piescic calymi dniami..

Gość versace88
jestem bardzo.ciekaw ile.kobiet tak naprawde nie potrafi.sie.oprzec pieszczota swoich stopek. napewno jakas czesc kobiet uwielbia czuc jak faceta ma u stop. Ja np chialbym dawac rozkosz kobiecie ktora ma na nozkach ponczoszki oraz sexi biciki.. moge takie stopki piescic calymi dniami..

Gość versace88

Gość versace88
Aha skoro brak odzewu to mozna smialo stwierdzic ze facet taki jak ja nigdy nie sprobuje pieszczot damskich stop.. myslale ze takie urozmaicenie bardzo sie podoba plci pieknej.. to nic chyba zostana mi tylko dalej marzenia oraz samotne zabawy...

Gość Clodija
Nie widze nic zlego w 'pieszczeniu' stop;)) Dziwne ze przez taka propozycje uciekaja od Ciebie kobiety.. moze to tylko prekest

Gość versace88
Moze i pretekst ale nie rozumiem tego ze spotykam sie z kobieta juz dosc dlugi czas( bez zblizen sexualnych-jestem bardzo niesmialy co do tego tematu) i kiedys bo to nie uniknione spytala mi sie co kreci.mnie w sexie. to powiedzialem jej to wszystko najpierw sie troszke zdziwila ale powiedziala ze jest bardzo podniecajace.. a na drugi dzien tel odbieram od niej ze mam nr wykasowac i zapomniec o niej.. najgorsze jest to ze spotkalo juz mnie to z kilkoma roznymi kobietami..Moze wiecie dlaczego tak reaguja??? a gdybym im przeciez sie nie podobal pod wzgledem wygladu czy tez osobowosci to raczej nie ciaglyby tak dlugo tych spotkan..Wiec co moze byc tego przyczyna???

Gość versace88
Moze jeszcze sa tutaj panie w roznym wieku o roznym wygladzie ( to wszystko nie istotne) ale za to ktore lubia io pragna aby fatec piescil ich stopy w ponczoszkach o bucikach??? Jesli sa prosze odpiszcie

temat sprzed dwóch tygodni, ale postaram się pomóc odpowiedzieć na drugie pytanie z tematu, może jeszcze autor tutaj zagląda Otóż mnie nie dziwi reakcja tych kobiet i prawdopodobnie zareagowałabym również z niechęcią, z tą różnicą, że wyjaśniłabym facetowi dlaczego nie jestem zainteresowana dalszą znajomością Ad rem: Nie, nie lubię mieć faceta u stóp, lubię dominujących facetów, a fetysz stóp zasadniczo jest domeną uległej osoby w relacji seksualnej Kompletnie nie podnieca mnie pieszczenie czy adorowanie moich stóp, jest dla mnie aseksualne, mimo, że pewnie wielu miłośników takich zabaw spogląda na moje nogi, bo przy długich zgrabnych nogach jestem wielbicielką pończoch i bardzo wysokich szpilek Absolutnie nie oburzają mnie upodobania związane z adoracją stóp, zwłaszcza, że sama mam perwersje dużo bardziej kontrowersyjne, po prostu mnie to kompletnie nie podnieca Poszukaj kobiety dominującej, myślę, że jest takich trochę Zacznij z nowo poznaną kobietą dość szybko rozmawiać o upodobaniach a obejdzie się bez rozczarowań Ja dość szybko sprowadzam rozmowę z facetem na temat, który pozwala mi stwierdzić czy do siebie pasujemy czy całkowicie się mijamy w podejściu do seksu pozdrawiam i powodzenia