Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatkaaaaa

pomocy!!!

Polecane posty

Gość wariatkaaaaa

idę z chłopakiem na wesele do jego rodziny i nie wiem jak mam sie zachowywac itd . wiem ze mam byc soba itd ale o czym z nimi rozmawiac . jego rodzina jakby okreslic jest "porzadna'' . nie umiem tanczyc i jestem wstydliwa . w dodatku nikogo nie znam . pomożcie !!

Powinnaś zachowywać się na poziomie to znaczy ładnie wysławiać, jeść używając noża i widelca (nie tylko widelca jak to niektórzy robią), nie opić się, uśmiechać a nie siedzieć jak na pogrzebie i nauczyć tańczyć podstawowych kroków. Spotkajcie się kiedyś i poćwiczcie. A rozmawiać można o wszystkim. Dla mnie to nie problem rozmawiać z nowo poznanymi osobami bo zawsze znajdę jakiś temat do rozmów :) Ale ja już mam taki charakter że łatwo nawiązuję znajomości.

Gość wariatkaaaaa
ja niestety nie jestem skora do nowych znajomości . a chodzi mi o to żeby dobrze wypaść przed bliskimi mojego chłopaka. o czym z nimi rozmawiać ?? z babciami i ciociami ?

Gość rozmawiać można dosłownie
o wszystkim, można zacząć rozmowę choćby tekstem "Dobrze że młodym dopisała pogoda, tak fajnie ciepło, nie muszą uganiać sie z parasolkami itd" pewnie ktoś pociągnie temat. Jak się ktoś uczy można podpytać o szkołę, gdzie się uczy, jak idzie w szkole. Nie wiem w jakim jesteś wieku ? Z osobami starszymi można porozmawiać o tym że sala jest piękna, że wesele udane, że jedzenie dobre, że zespół fajnie gra. Można popytać kim są goście siedzący obok Ciebie dla młodych jak nie wiesz, jak się długo znają. Wiesz ile jest tematów ? Wszystko może być dobrym pretekstem do rozpoczęcia rozmowy :) Wyluzuj się i nie stresuj bo nic nie wymyślisz.

Gość krówkowa
dzięki Ci ;) już wiem od czego zacząć ;) a lat mam 18 ;)