Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszek ciąża

brzuszek pojawił się w 17 tygodniu to chyba dość późno prawda?

Polecane posty

Gość brzuszek ciąża

dużo może jeszcze urosnąć? przed ciążą waga 67 kg a wzrost 168cm.

Gość mou
no pewnie dziecko najbardziej rośnie pod koniec ciązy przecież.

Gość ciązę dość pózno widac
wczesnie widac tylko u szczupłych, a ty po wymiarach jakie podałas chuderlakiem nie jestes, napewno urośnie, najwięcej rosnie między 30-37tyg

Gość La que se avecinaaa.
Ja zaszłam w ciążę przy wadze 55kg, wzrost ok. 170cm, brzuszka dostałam w ok. 14tygodniu, wcześniej płaściutki, teraz jestem w 16 tygodniu i brzuszek mam już ładnie zaokrąglony i dosyć wyraźny. Od zajścia w ciążę przytyłam dotychczas 3kg. Pewnie Ci jeszcze sporo urośnie :)

W 17 tygodniu to i tak dobrze ;] Mi brzuszek bojawil sie dopiero w 25tc ,wiec wiessz ! Obecnie jestem w 36tygodniu ciazy i kazdy mysli,ze dopiero jestem w ciazy gdzies w 5 miesiacy,poniewaaz mam maly brzuszek ;]

Hej, ja jestem w już drugiej ciąży i wymiary mam podobne do twoich.Teraz z 53 przytyłam do 63 a mam przed sobą jeszcze 3 miesiące, to normalne u każdego pojawia się trochę później u innych wcześniej.Ja w pierwszej ciąży nie miałam brzucha prawie do 20 tyg a potem jak wyskoczył to było co nosić,zdrówka życzę;-)

Gość xyzzzzzzzzzzz
u każdego jest inaczej. 17 tydz to wcale nie jest późno, tym bardziej, że ważyłaś dużo przed ciążą