Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkla16

czy powinien oświadczyc się nastolatce?

Polecane posty

Gość milkla16

witam, moj kolega bardzo kocha swoją 17 letnia dziewczynę. chcą się zaręczyć, ale kolega obawia się, ponieważ ona jest nieletnia. boi sie co powiedza inni. Sa ze sobą juz jakis czas. Czy powinien się jej oświadczyć?

Gość activitka
NIE Ludzie w tym wieku mają tyle pojęcia o rodzinie i odpowiedzialności co kot napłakał Nie wierzysz? Zobaczymy co powiesz za 10 lat:P Ja też miałam naście lat i uważałam że jestem dorosła na wszystko a teraz wiem jakie to moje rozumowanie głupiutkie,niedojrzałe było Jak się kochają to poczekają aż dorosną a nie teraz jako dzieci jeszcze myślą o zaręczynach i ślubach

Zgadzam się z activitką. To stanowczo za wcześnie, żeby decydować o takich rzeczach. To czas, kiedy zmienia się partnerów, umawia się z różnymi osobami, a nie myśli o założeniu rodziny z pierwszą poznaną osobą.

Gość hbjkh
ja mialam 15 lat jak poznalam swojego. i w wieku 17 juz marzylam o rodzinie ale wiedzialam ze goowniara jestem :) poczekalismy, teraz ja mam 24 on 28 i jestesmy zareczeni, myslimy o slubie, dziecku.. :) a co dadza te zareczyny? najwazniejsze ze sa ze soba :) w tym wieku to moga sobie zrobic takie jajowe z kapslem od tymbarka :P