Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona i ona

mam meza a mysle o nim

Polecane posty

Gość ona i ona

Jestem zamezna od 18 tat .Mma meza ktory ostatnio jest zamkniety w swoich myslach i czynach . Nie wiem co to spowodowala moze wynika to z jego zawzietosci i dominacji ale ....spotkalam sie na pogrzebowce ze swoja pierwsza miloscia ,z facetem z ktorym 20 lat sie nie widzialam .Zostawilam go bo mnie zdradzil ! choc jego rodzina caly czas mnie traktuje jak czlonka i zawsze powtarzaja ze mieli by super szwagierke -bratowa.Rzecz polega na tym ze nie moglam sobie darowac ze sie nie spotkalismy i nie porozmwialsmy.On telefonicznie umowil sie ze moze sie spotkamy ale nie doszlo do tego ...zastanawiam sie dlaczego ....? czy chccial sie na mnie wyrzyc za dawne czasy ? mimo iz powiedzial ze jestem olsniewajaca wygladam jak krolowa ...moze bal sie swojej osoby na sam na sam ze mna ? Powiedzcie czy Ja zwarjowalam :) ze mialam lzy w oczach ze sie nie spotkalismy czy to przez ta sytuacje w domu ??a moze .....

Gość mała maluteńka
chyba Ci się w głowie poprzewracało :O gość Cię zdradził a Ty teraz na spotkanie z nim byś poleciała jak na skrzydłach? PO CO??? Masz męża, to się mężem zajmij, a nie o innych myślisz. Tradycyjnie: kobieta spotyka innego, to nagle się okazuje, że mąż, z którym żyje od długich lat staje się BE :O Tamten Cię zdradził i za nim płaczesz i o nim myślisz, a mąż jest zły, bo jest zamknięty w sobie? Co za durnota :O

Gość fulllgull
W głowje ci sie poprzewaracało i nie tylko .

Gość ona i ona
tego mi chyba bylo trzeba !!!! Dziekuje Masz racje ale nikt mi tego nie powiedzial tak jak ty w prost a mysli byly rozne !!

Gość mała maluteńka
bo my, kobiety, to jesteśmy czasem naiwne i do obłędu sentymentalne, ot co, to i myśli różne. Szkoda czasu na rozpamiętywanie przeszłości. Zadbaj o to, żeby z mężem było dobrze zamiast się skupiać na gnoju, który Cię zdradził.

Gość ona i ona
Mala malutenka masz racje zgadzam sie z toba! ale w kobietach jest jeszcze chyba tez szybkie zapominanie i niepamietanie przewinien ze strony plci przeciwnej Ja tak mam .Zreszta wydaje mi sie ze moglibysmy normalnie rozmawiac nie jak przyjaciele ale jak kulturalni ludzie ?