Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pzrerazona mama małego dziecka

dziewczyny powiedzcie tak szczerze jak myslicie,czy ta Mała się odnajdzie?

Polecane posty

Martwię się ta sprawą strasznie,ciągle mam nadzieję,że ktoś zauważy u jakiś ludzi dziecko,którego wcześniej nie było i Magda wróci do rodziców... Najbardzoej się boje,żeby jej się krzywda nie działa-mój boże a jeśli jej nie znajdą to taka niepewność do końca życia ,,co z moim dzieckiem sie dzieje,,? Proszę o nie wstawnianie wrednych komentarzy

Gość ale ta ewa ma
rutkowski jej szuka wiec pewnie sie znjadzie

Gość nie znajdzie sie bo zostalo ju
z sprzedane,a mamusia z tatusiem do tego sie przyczynili.wybacz ale tak mysli polowa tego kraju.

cóż ja tak nie myślę,policja na pewno to sprawdziła,przeszukała mieszkanie,specjaliści obejrzeli komputery w domach,sąsiedzi by coś widzieli...nie oskarżajcie rodziców-to podłe

Gość albo albo albo
mnie się wydaje, że się nie znajdzie. Już w kilka godzin po porwaniu czy jak to tam było mała była daleko do Polski i teraz to szukanie igły w stogu siana. Może być nawet na drugim końcu półkuli ziemskiej. Są kraje, w których procedery handlu żywym towarem to chleb powszedni.

Gość ludzie w takim wypadku
a znacie tę sprawę o porwaniu Maddy w Portugalii małżenstwu z Uk? cały świat to przezywał no i dziewczynka się nie znalazła, myślę że tu będzie podobnie niestety:( oby miała ciepło i była kochana :(

Gość planujemy z mezem wyemigrowac
przez przypadek zobaczylam kiedys w kompie znajomego policjanta obrazki co moze sie stac z takim maluchem jak trafi w rece pedofila;/ zaluje ze to widzialam,zeby tylko tego dziecka nie spotkalo to samo;/

Gość DYDUSIAAA
To przykre i straszne, ale mała na 100% wygląda już inaczej... ogolona itp... Może kupili ją rodzice, którzy stracili własne dziecko, nikt o tym nie wie więc nawet nikt nie zauważy, że np. u sąsiadów nagle pojawiło się dziecko.... Może, a raczej na pewno jest w innym kraju... ...a mój mąż uznał (wiem, to okropne, ale tak też może być), że porwali ją dla organów...

Dla organów to dziecko jest za małe,porywają większe. Jako matka nie przezyłabym tego;( bardzo współczuję tej kobiecie

Gość ojtak
odnajdzie się. Na pewno jest cała i zdrowa. Porywacz zabrał kocyk, zależało mu na tym, żeby dziecko ie zmarzło. Na bank ma się dobrze.

codziennie nie jest porywane dzieckoo matce z wozka

Gość ojtak
nie osądzajcie rodziców- to podłe. mała na pewno jest zdrowa, nakarmiona, leży gdzieś w cieple. Wariatowi się szybko znudzi zabawa - i odda dziecko. Nie pierdzielcie głupot o pedofilii i organach- bo to bzdura! Nie ten kraj, za duże ryzyko. Nie straszcie tej rodziny! Oni mają teraz na pewno potężny mętlik w głowie. Madzia się odnajdzie, cała zdrowa - podrzuci ją gdzieś jak tylko pokrzyczy kolejną noc.. Służby w stanie gotowości, ludzie teraz też będą oglądac niemowlęta czy podobne- a to dziecko jest dośc charakterystyczne. Nie ma szans ten kto porwał. Zobaczycie, ze je odda.

planujemy z mezem wyemigrowac codziennie nie jest porywane dzieckoo matce z wozka a jaka jest różnica między porwaniem dzieciaka z ulicy, zwabieniem go do samochodu czy mieszkania a porwaniem go z wózka :O? chyba tylko taka, że to drugie jest bardziej medialne 🖐️

nie wierzę,ze jesli komus porwanoby tak male dziecko sprawa nie bylaby naglosniona,dajcie spokoj ja nie slyszalam o takim przypadu jeszcze,o morderstwach tak ale o zniknieciu bez sladu?

Gość DYDUSIAAA
planujemy z mezem wyemigrowac - gdzieś Ty się uchowała? Mnóstwooo, ogrooom jest porwań bez śladu...

Coz nie uznajemy w domu tv;/ czasem siadam na necie sprawdzam wiadomosci,podaj mi jeden podobny przyklad z ostatniego roku takiej sprawy...oprocz tego chlopca z cieszyna bo jego nikt nie szukal...

Gość activitka
Bedzie cięzko znalezc mała Takie dzieci sa bardzo podobe do siebie i bardzo zybko zmieniaja sie im rysy twarzy - wystarczy miesiąc a mała będzie nie do poznania Z resztą wystrczy ogolić włoski i ubrac jak chłopczyka i już nikt nie powie,że to zaginiona Madzia...Bardzo współczuję rodzicom Tym bardziej,że pół kraju myśli że to sprawka rodziców. Mam małego synka i nie wyobrazam sobie znalezc sie w takiej okropnej sytuacji