Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość activitka

Zaraz pobiję męża

Polecane posty

Gość activitka

Jeju jak on chrapie!Co noc!Malo tego - w dzien jak ucina sobie drzemkę to tez chrapie - nie idzie czytać,oglądać tv no nic!Chrapie bez przerwy i BARDZO głośno Jak mu mówię by poszedł do lekarza to się ze mnie śmieje A ja mówię wam - nerwowo nie wytrzymam!Jestem mega wkurzona, niewyspana i żyć mi się przez to nie chce Co robic?Znacie jakieś sposoby na chrapacza?

Gość activitka
Aktualnie nie mogę pojsc do odzielnej sypialni Poza tym co to za rozwiazanie?Mam męża i powinnam przeżywać gorące noce a nie katusze:P

Gość activitka
Mąż ma nadwagę może to przez to?Ale odchudzac się nie ma zamiaru jak to powiedział bo nie ma czasu:/

Gość jakis czarny mam
to mu powiedz,ze w czasie snu u chrapiacego dochodzi do bezdechow a to jest bardzo grozne moj tez chrapal ale troche zrzucil i mam noce spokojne

Gość activitka
Stopery do uszu odpadają bo mamy małe dziecko i ja muszę słyszeć czy akurat nie wstało i nie płacze Oddzielna sypialnia tez póki co odpada Krople na chrapanie nie pomogły Są jakieś inne opcje?

Gość activitka
A mówiłam mu o bezdechu Mój tata tez chrapie i kiedyś poszedł do lekarza rodzinnego po tym jak mama zamdlała z niewyspania (tata też twierdził,że mama przesadza) I wiecie co?Lekarz rodzinny tylko go wyśmiał - że to nie choroba i że każdy człowiek mniej lub bardziej chrapie I pewnie dlatego mój luby tez iść do spacjalisty nie chce.