Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia987

Dziadek zaatakował innego starszego pana...

Polecane posty

Gość Klaudia987

Dziadek był w mieście i zaatakował innego starszego pana, twierdzi, że ten człowiek był SS-manem w obozie w którym dziadek przebywał w czasie wojny jako nastolatek. Wynikła z tego mała afera, tamten człowiek istotnie jest Niemcem i wiek mógł by się zgadzać, ale raczej nie jest tym kogo dziadek miał na myśli, po prostu jakiś Niemiec przyjechał z rodziną do Warszawy na trochę, dziadek pewnie usłyszał jak mówi po niemiecku i coś mu się skojarzyło... ale dziadek nie chcę poprzestać na tej aferze, którą zrobił i cały czas o tym mówi i jaki tamten człowiek był okrutny i jest bezkarny etc. Tłumaczę mu, że nie ma żadnych dowodów i że to musi być pomyłka bo i tak by go nie poznał po prawie 70 latach, ale on nie daje za wygraną i go to męczy... co by zrobić?

Gość Plastusiowypamiętnik
ty nic.. a dziadek niech robi co uważa za stosowne

nie przeżywać tak intensywnie filmu, który był wczoraj na tv1 po 22:00, a występowała tam Joanna Pacuła.

Gość zgodz sie
hahaha to juz jakas mania zeby kopiowac historie z trudnych spraw, dla czego ja itd i opisywac to jako swoje, autorze jestes pojebem i no-lifem

Gość Klaudia987
Plastusiowypamiętnik ale on to strasznie przeżywa... bmblondyn Nie wiem o jaki film Ci chodzi, nie chcę mi się zaglądać do programu aczkolwiek mój temat nie ma nic wspólnego z żadnym filmem.

Gość Klaudia987
zgodz sie nie kopiuję znikąd żadnych historii