Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szerszeniowa

Chce być ładna, atryakcyjna...

Polecane posty

Gość szerszeniowa

Wydaje mi się, że jestem jak manekin. Nie czuje sie pewnie i atrakcyjnie. Kiedy patrze na inne dziewczyny one wygladaja tak pieknie, mimo, ze np. nie maja twarzy lalki, ale maja w sobie cos takiego co jest przyciagajace. Po pierwsze czuje sie za chudo. Czuje sie jak wieszak. Mam małe piersi.Małe biodra. Moze nie wygladam jak anorektyczka ale czasem tak siw\e czuje. (166cm/50-51kg)Bardzo chce przytyc ale nie udaje mi sie! POo drugie włosy...siegaja poza ramiona, ale sa cienkie. Kolor ciemny braz, uzywam odzywek do spłukiwania i w sprayu, raz na tydzien nafta i olejek rycynowy, sa błyszczace ale ich objetosc mnie załamuje. Na dodatek sa proste jak druty. a ja chciałabym by układały sie w fale. Nigdy nie moge ich ładnie ułozyc bo od razu same się "prostuja" :O Po trzecie twarz. Powaznych zastrzezeń nie mam, ale np. rzesy mi ostatnio wypadaja mocno, jak pomaluje to wdac przerwy pomiedzy nimi. Kiedy sie czyms zdenerwuje lub zestresuje to od razu jest mi goraco na twarzy i dosłownie czuje jak puder mi sie wazy, nie wyglada to ładnie. Mam beznadziejny wyraz twarzy. Jak jestem powazna to wygladam smiesznie. Jak sie usmiechne jest lepiej, ale nie moge ciagle cieszyc mordy. PO czwarte moje zeby. sa zółte i to bywa bardzo uciazliwe kiedy sie smieje.Myje je wybielajacymi pastami ale efektu nie ma i nigdy nie było. Latem jest lepiej bo gdy mam opalona twarz zeby wydaja sie duzo bielsze, teraz mam bardzo blada twarz. Ogolnie to czuje sie naprawdę nieatrakcyjnie, szaro i zazdroszcze innym dziewczynom :(

Gość ngoirebgig
zazdroszcze wagi ja mam 70 przy twoim wzroscie

Gość blondyna :D:DD:D
włosy to byl kiedys moj jedynyt problem, za ramiona ale cienkie bez objetosci nawet po piance i lakierze do dodajacym obletaci wygladaly jak gówno, ale odkrylam pewnien specfik i wszyscy pytaja czy modeluje wlosy i co z nimi robie ze mam takie puszyste :D:D cudo :D:D: dzieki temu mam 2-3 razy wieksza objetasc na caly dzien

Gość szerszeniowa
ale wygladasz pewnie kobieco a nie jak 12letnia dziewczynka Chciałabym przytyc z 8 kg

Gość szerszeniowa
blondyno moze zdradzisz co to za cudo?

nie :D

Gość fsdecc
moze ladniej by ci bylo w zwiazanych wlosach - myslalas o tym ? i moze jakas grzywka czy cos ? Nie wazysz malo :O ja waze 45 przy 170 :( i co Ty na to ?\ zacznij sie ladnie ubierac, to duzo daje.

Gość szerszeniowa
Ok:D Pomaranczowy czasem tylko jem tam frytki, chce przytyc jedzac w miare zdrowo..nie wiem czy tak w ogole mozna:O od fast foodów pojawiaja mi sie pryszcze

Gość szerszeniowa
w zwiazanych włosach zle sie czuje :/ grzywke mam ale ja spinam bo stwierdziłam ze lepiej mi bez grzywki wg mnie waze zbyt mało, uwierzcie ze za co złapac nie ma

Gość ide spac
a ja znalazlam taki specyfik , ktory powieksza 6 krotnie objetosc wlosow ale podobnie jak blondyna nie zdradze tajemnicy :classic_cool:

Gość ojej jaki olbrzym
jestes moim idealem.

ide spac , powiedz to ja tez powiem.

no ale wiesz moj specyfik jest za kilka zlotych efetk jak po nie wiem czymbo ile zyje na tym siwcie nigdy nie mialam tak duzo wlosow,

Gość ide spac
blondyna kulaj sie :D po co mi nazwa twojego specyfiku skoro moj jest skuteczniejszy? :D

kazdy zauwaza i sie mnie pyta hahahahahhahahahahhahahahhaha codziennie se robie i wygladam teraz jak modelka z tymi wlosami sa piekne a wczesniej ich nie nawidzilam,

Gość gwiazdka_26
co to za specyfik na włosy?

tak ale mooze twoj kosztuje fortune, a ja mam swoj za 3 zł :D i taka objetosc jest extra bo nigdy takiej nie mialam a to wszystko za 3 zł :D:D::D:D nie mow jak nie chcesz

a najlepsze ze do takiego efetyu wystarcza 2 minuty dodatkoqweo nic wiele nie trzeba robic :D:D:D:D kocham ze to odkryłam gdy by nie to dalej bym chodzila jak kretynka z oklapnietymi klakami a teraz mam uniesuone od glpowy ahhh piekne sa

Gość ide spac
moj specyfik do tanich nie nalezy, ale mnie na neigo stac ;)

Gość hsderwyrwa
166 cm.i 51 kg.i niby malo?haha dobre:P wazysz idealnie...ja mam 165 i waze 49 lh.i chce schudnac z 3 kilo bo zle sie czuje przy swojej wadze

to widzisz a moj tani jak barszcz :D i kazdy by mogl se pozwolic naniego, na cos drozszego tez bym wydala kase ale po co przeplacac jak mnie efekt zadowala i nawet o takim czym sie marzyłam!!!!!!!!!!

Gość ide spac
ja waze 45kg przy 160cm stanowczo potrzebuje z 6- 8kg

ja nie wiem po co ty chcesz przytyc ??? zacznij ladnie sie ubierac , ladnie malowac paznkocie - ja dzis kupilam sobie dwa lakiery do paznokci ja tam na siebie nie zaluje , jetem dla siebie najwazniejsza :) kupilam sobie jeszcze dzis marynarke :)

Gość szerszeniowa
blondyna nie swiruj :P

szerszeniowa powiedzialbym ale jak ta druga powie :D:D

mój sekret to mocz , myję włosy moczem

Gość szerszeniowa
jestem chuda i wiem ze musze to zmienic paznokcie akurat mam zapuszczone:)od 6 miesiecy juz nie obgryzuje

i nie swiruje, efekt jak po modelowaniu u fryzjera, tyle ze od tego trzyma sie caly dzien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wlosy piekne blyszczace przy okazji wzmocnione ahahhahah

wlace nie mocz@!@!!!!!!!! podszywie jebany!!! zryj gówno @@@@@@

układam włosy na gówno