Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem całkiem sama

Dzis dowiedziłam się, że jestem nijaka

Polecane posty

Gość jestem całkiem sama

:( Nie wiem dlaczego ? To przykre słyszec cos takiego, ale faktycznie nie znajduje z nikim wspólnego tematu. Musze kogos dobrze poznac zeby sie przed nim otworzyc. Na chwilę obecną naprawde z kim nie rozmawiam albo sie strasuje i gadam głupoty, lub mam pustke w glowie i nie wiem co powiedzieć.

Jes u nas we wsi jedyn taki z którym byś sie dogadała. Tyż jako i ty: sam sie zapyto - sam se odpowi - sam sie ośmieje. :classic_cool:

Gość Fhtctfvhtbvgvc
Nie musi tak wcale byc, ze jestes nijaka. Byc moze za duzo sie stresujesz w towarzystwie... ale po co? Jesli nie zostaniesz zaakceptowana w jednym otoczeniu to zostaniesz w innym. Nie rozumiem tego parcia na bycie lubianym w jednym miejscu...

Gość Jak chcesz, to ci powiem
Zauważ, że osoba, która cię o tym poinformowała jest również nijaka, bo gdyby było inaczej potrafiła by pociągnąć tak rozmowę, żeby stała się wciągająca nawet dla osoby wycofanej. Zatem olewka totalna. Nie stresuj się nadaremnie, ale jedno jest pewne, większość z nas to przeciętniacy, którzy też przynudzają. Zatem głowa do góry.

Gość jestem całkiem sama
Dzięki za wsparcie, ale powiedział mi to chłopak. Jesli on mnie tak potrzega to i inni faceci tez, że nie wspomne o kolezankach ktorych defacto nie mam. ;/

Jestem taki sam jak ty autorko. Nie pogadam z kobieta poki jdj dobrze nie poznam. Tylko teraz nasuwa sie pytanie - jak mam poznac skoro nie odzywam sie? Jestem skazany na samotnosc. Najlatwiej jest sie otworzyc do osoby podobnej do nas, tylko ze takie malo kiedy spotykamy :(

To jesteś sama sobie winna, świat, ludzie, nauka, wydarzenia, są tak ciekawe, że trzeba być zupełnie pustym, żeby się niczym nie interesować i nie mieć nic do powiedzenia.