Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej przedsiębiorca z łodzi

Zapytanie do niskich babek co sądzą że wyglądają młodo.

Polecane posty

Pytanie się tyczy do babek 150cm czy 150parę cm, wysyszonych bez biustu takich które uważają że niski wzrost odejmuje im nie tylko urody ale i lat. Głupie 20 parolatki zachowuja sie jak niedorozwiniet gowniary (bo mysla ze tak wygladaja) . Więcej klasy. Teraz to 16latki mają po 170, po 180 cm wzrostu więc to wasze 150 cm to prędzej skojarzy się z babcią niż z nastolatką. Oczywiście są niskie kobiety, które są fajne i w porządku i nie idmładzają się na siłę. To jest oczywiscie ok, choc taka fajna kobitka to te 160cm powinna miec. I zgrabna byc. A wysuszenie, przygarbienie, karłowatość - to niestety nie odmladza 🖐️

Gość fdvaerfagbetbh
jestem niska i niewysuszona, nie uwazam sie za karla.... mysle, ze nie wygladam na swoj wiek, ze wygladam mlodziej.

haha :D kolejna :D odpowiedz czy wyglądasz tak jakbyś chodziła z nimi do klady z tymi dziewczynami z fotki

Gość zgłaszaam się...
pytania nie widzę

zgłaszaam się... - pytanie takie, wejdź na linki i powiedz czy wyglądasz jak koleżanka z klasy tych dziewczyn

hhehe nie widze odpowiedzi, czyzby Wam sie glupio zrobilo ? drogie niski panie o wygladzie slodkich urokliwych 16latek

Gość bubaq16
będę miła i postawie Ci diagnozę - jakaś niska dziewczyna powiedziała ci, że masz małego i jesteś beznadziejny w łóżku. Ewentualnie żadna cię nie chce, i nawet niskie, wysuszone pasztety tobą gardzą :) nie musisz dziękować ;) ale lecz się na własną rękę :) 🖐️

Gość Kicia z pazurem
No właśnie, czy wszystkie niskie kobiety sądzą że wyglądają młodo? Bo wg mnie to zależy od twarzy, nie wzrostu. Idąc tym tokiem myślenia babinki 140 cm wyglądałyby na 12 lat. Kilka razy spotkałam się z tym, że niska kobieta myśli, że wzrost 150 - 155 cm ją odmładza. Tzn ogólnie większość kobiet myśli, że wygląda młodziej ale te niskie z tego co zauważyłam sądzą, że wzrost odejmuje lat

Gość gość
karzda baba ponizej 160 cm mysli ze wyglada 10 lat mlodziej :D

Gość gość
niskie babki wyglądają jak niewyrośnięte dzieci