Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temat niechciany dzieci/wnukow

Temat o niechcianych dzieciach i wnukach!!!

Polecane posty

Jesli dziecko jest niechciane np. przez ojca to wiadomo ze potem na syna lub corke on nie ma co liczyc, tak samo w przypadku matki. Np. dziadkowie ze strony ojca nie chca wnuka (to malo mozliwe) to tez nie maja na wnuka co liczyc To samo dziadkowie ze strony matki (tez nie moga liczyc na wnuka) Pytanie tylko ze dziadkowie moga nie chciec miec wnuka pod swoim dachem ale np. wnuk powinien sie zaopiekowac dziadkami, nie wazne jaka bylaby sytuacja. Ze np. dziadkowie lepiej traktowali inne wnuki a teraz ida do tego ktorego chcieli usunac.

Troche mnie to oburza bo czytalam temat o autorce ktorej kuzyn nie chce pomoc w opiece nad dziadkiem i zrobilo mi sie jej zal czemu ona i jej rodzenstwa maja cierpiec za bledy dziadka? tego nie jestem w stanie zrozumiec.

Chodzi oto ze nie raz czytam na kafe temat. Nie pomoge matce przy rodzicach chociaz mama prosi, dziadkowie zmusili moja matke by oddala mnie do domu dziecka i po prostu zal mi tych starszych ludzi ktorzy chca naprawic bledy a ktos im na to nie pozwala.