Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisicaa26564

Co byście zrobiły na moim miejscu ?

Polecane posty

Gość lisicaa26564

Gdyby wasz facet powiedział że : - masz brzydki pryszczaty tyłek -że laska z telewizji i jego koleżanka są ładniejsze od ciebie -po co ci stanik skoro nie masz cycków -spierdalaj -brzydka jesteś -zamienie cie na kogoś innego salme hayek np i gdyby mnie chciała to bym ja wybrał - ewa (jego kolezanka) jest zajebista ładniejsza ode mnie o wiele -twoje myslenie mnie osłabia -tepa jesteś - po co czytasz skoro nawet tego nie potrafisz wszystko w przeciagu tygodnia, facet ma 27 lat, i zastanawiam sie czy go nie kopnac w dupe, juz przeprosil za to i powiedzial ze to sie nie powtorzy po za tym zapomnia o moich urodzinach ostatnio i stwierdzil ze za tydzien gdzies pojedziemy po czym kupił wino :/ doradzcie dac szanse czy nie ??

Gość fggfdsgfdh
traktuje cie jak szmate, pewnie tyle jestes warta ;) skoro widzial twoją srake to sorry, i jeszcze pewnie dupska mu dajesz

Gość lisicaa26564
bardzo go kocham, ale stwierdzilam ze przesadzil ostatnio... masz racje poczulam sie jak szmata, teraz do niego sie ne odzywam juz 2 dzien, i chyba najlepszym wyjsciem bedzie go zotawic :(

Gość lisicaa26564
widział bo jestesmy ze soba ponad rok i to zrozumiale ze sypiamy z soba :(

Gość JANUSZEK......................
Ty chyba żartujesz???Niezły chooj.Uciekaj od niego .jak można kogoś takiego kochać.Nie masz szacunku sama dla siebie.

Gość lisicaa26564
mieliscie tak ze kogos bardzo kochacie ? kiedy sie tak nie zachowywał a teraz to sama nie wiem, chcialam to zakoczyc ale on przysiegal ze juz nie bedzie ze sie zmieni ze bedzie inaczej, ale ja mysle ze to manipulacja wiec raczej nic z tego nie bedzie tym badziej ze nie jestem glupia ani brzydka stac mnie na kogos lepszego kto bedzie traktowal mnie jak kobiete a nie jak szmate bo nawet na to nie zasluzylam ,.

Gość dcv
zostaw go jest nie wart ciebie :)

zrób mu niespodziankę i wymień go na lepszy model wcześniej niż on planuje wymienić Ciebie

Gość dcv
a macie jakieś pomysły by się na nim słodko zemścić ?? :)

Gość diablica979657
szkoda czasu na takich frajerow tez kiedys z takim byłam i szkoda gadac :/

Gość karolka05
mi się wydaje że autorka topiku i tak nie rozstanie sie ze swoim facetem, bynajmniej na razie.. milosc jest slepa... kopnie go w 4 litery, gdy naprawde wydarzy sie cos co bardzo ja zaboli... hm... a facet to swinia, chce sie po prostu dowartosciowac twoim kosztem i tyle ;/

Gość 5-10-15
Mnie się wydaję,że autorka topiku się strasznie nudzi i wymyśla ... jak dziecko.

Gość ...biala czekolada 25...
ja byłam w podobnej sytuacji wiec wierze autorce, ja nie dałam drugiej szansy bo bałam sie przyszłosci z takim człowiekiem

Gość gwiazdeczka...:::
niektóre kobiety są durne

Gość marcinek889
pewnie byłas na kazde jego zawołanie i sie toba znudzi w efekcie przestal szanowac bo wiedzial ze zawsze bedziesz jego :P coz przeliczyl sie i dobrze. czesto kobiety zatracaja siebiie i zbyt wiele daja nie oczekujac nic w zamian :) ale to nie do konca twoja wina, ten facet to pewnie ciota i tepy huj,

Gość phota oya
ja bym go zostawiła bo to oznacza ze nie masz szacunku do siebie samej, ale skoro go tak kochasz daj mu ostatnia szanse i gdy ja złamie kopnij w cztery litery.

Gość bo to jest tak moje panie
a ile ty masz lat, że nie wiesz co masz myśleć i inni mają za ciebie podejmować decyzje?

Nie dawać żadnej szansy. Szansa należy sie jeśli komuś jednorazowo wymsknie sie coś takiego np w złości, a w tym przypadku wyglada mi to na brak szacunku.

Gość anita67900
Moja droga on Cie ewidentnie nie szanuje co Ty chcesz z tym zrobić ? Będąc z nim mozesz jedynie go poolewać, to zmideni jego zachowanie jak mu zalezy ale jakim bedzie mezem w przyszłosci, bo on teraz pokazał prawdziwa twarz...

Gość lisicaa26564
chciałam się dowiedzieć co na ten temat sądzicie po prostu, i co byscie zrobily na moim miejscu, i czy wuerzylybyscie w to ze on sie zmieni ?? A moze on jest zwykłym manipulantem tez słyszałam o takich i chce ie mna dowartosciowac ??

Gość borysek1010
jesteś jakaś nie madra chyba :/