Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczkacelina

uczulenie na jelp??

Polecane posty

Gość calineczkacelina

u corki alergolog stwerdzil aopowe zapalenie skóry. mimo jednak ze od dluzszego czaseu jest na beilonie pepti dalej ma wysypke. czy moze iec uczulenie na proszek jelp?? jesli je ma to w czym moge prac jej ubranka?

A może uczulają ją kosmetyki?? Ja też cudowałam z proszkami a okazało się, że oilatum uczulał, zmiana na emolium i po wysypkach na brzuchu, szyji i pod kolanami ani śladu

Gość calineczkacelina
no wlasnie alergolog mówi ze to azs od pokarmu karmilam ją piersią- nie bylo poprawy, teraz bebilon tez nie ma poprawy. alergolog kazał natluszczac. tydzien temu dermatolog powiedzial mi ze to nie azs tylko ze ona jest przetłuszczona. nie mam pojecia juz co robic. wiec mysle ze moze ten jelp

Gość calineczkacelina
teraz nie uzywamy zadnych kosmetyków a wysypka jak byla tak jest

Ja też szukałam wszędzie przyczyny- nawet pies był na celowniku. Mozesz spróbować lovelę albo pierz z dodatkowym płukaniem. jak nie bedzie poprawy sprawdz kosmetyki małego albo twoje lub męża

Przy azs trzeba nawilżac skórę obowiązkowo- bo płaszcz lipidowy skóry jest uszkodzony!!! Musisz jakis kosmetyk używać

Gość calineczkacelina
no ale dermatolog powiedziala ze ona miala za duzo uzywanych tych wszytskich emlientów , oliwek i masci robionych natłuszczcających, wiec skoro wg niej to nie azs to po co ją mam natłuzczcac. natluszczcanie tez nie dało poprawy

moze faktycznie za bardzo skóra była tłusta nie oddychała i stąd wypryski nie smaruj po kąpieli jak wygląda to uczulenie masz foto