Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rthsrhtd

Z BRĄZU NA BLOND- CZY POMOZE TYLKO DEKOLORYZACJA?

Polecane posty

Gość rthsrhtd

za jedna wizytą u fryzjera jest to mozliwe?

Gość payhkj
tez sie do tego przymierzam z strasznie sie boje, ze wlosy mi sie zniszcze (mam zdrowe i zadbane, naturalny ciemny braz)

Gość kolor jest sexy
tak tylko dekoloryzacja...i wbrew pozorom wlosy wcale sie nie niszcza pod warunkiem ze zrobisz to u profesjonalistki a nie u partaczki za pomocą rozjaśniacza

Gość kolor jest sexy
mialam sciągany kolor i mam nadal piekne zdrowe wlosy a co do zejscia z brazu na blond jest to nierealne, tez probowalam ale niestety sie nie da

Gość rthsrhtd
słodka czekolada- ale robiłas z brązu na blond?

Gość kolor jest sexy
słodaka jak poszlas do jakiejs partaczki to tak jest ja mialam sciagany kolor nie rozjasnaiczem a dekoloryzatorem firmy goldweel i włosy nic sie nie zniszczyły. Zaplaciłam za to i farbowanie 80 zł wiec wcale nie jakas tragedia

wiecie co ja zrobilam? ale nie polecam nikomu. mialam czarne do pasa wlosy (no...ciemny braz) jestem z natury totalnie szalona wiec: wpier kupilam krem rozjasniajacy delia czy jakos tak (kilka saszetek) uzyte po 2,3 razy - zrobily sie wlosy rude. odczekalam tydzien kupilam rozjasniacz - ale do pasemek joanny (tez kilka opakowan) i z pomoca kolezanki nalozylam na cala glowa zaczynajac od koncowek. wyszlo jajo - ale rownomiernie. (wiem wiem ryzyko ogormne bylo) poczekalam tydzien, zolty odcien sie zmyl, nalozylam farbe potem kolezanka toner (fryzjerski) wyrownal mi sie odcien i tak oto jestem slodka blondynka:d ale nie polecam nikomu bo bylam u fryzjerki potem i powiedziala ze cud w ogole ze mam wlosy:D suche są, to fakt, ale jasne:D

Dokładnie to schodziłam z czarnych na blond.;) Nie, fryzjer był jak najbardziej ok. Wiedziałam,że do tego ''zabiegu'' musi być porządny fryzjer i takiego wyszukałam.Używała dobrego dekoloryzatora . I w ogóle nie mam do niej pretensji,ostrzegała mnie jakie będe tego konsekwencje. Ale po miesiącu odżywiania ich, przywróciłam je do jakiejś normy.

Gość utututututu
po co tak ryzykujecie ? ;) strasznie pospolicie wyglądają farbowane blondynki..nie lepiej cieszyć się naturalnym kolorem? a w farbowanie bawić się jak zacznie sie siwieć? Ja ciesze sie naturalnym brązowym kolorem :) jasne że mysle czasem że fajnie byłoby mieć np. rude włosy ale myśle że po co kombinować skoro kolor mam ładny a na kombinowanie przyjdzie jeszcze czas