Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedzie sam

jedzie sam

Polecane posty

Gość jedzie sam

Forumowicze, osobiście nie korzystam często z takiej formy, al zależy mi na obiektywnych w miarę opiniach. Moja sytuacja: Związek po przejściach, znamy się kilka lat, teraz miał się do mnie wprowadzić On. W środę dostałam telefon z informacją "że się łamię, ale proponują mi wyjazd na kanary na tydzień lub dwa" Nie było z Jego strony żadnej formy propozycji, rozmowy o alternatywie. Ja osobiście nie mogę teraz sobie pozwolić na taki wydatek, bo postanowiłam zainwestować w dość drogą podyplomówkę, wiec wiedział że środków na wakacje mieć nie będę. Kategorycznie pierwotnie do tematu nie podeszłam, bo przecież wydaje swoje pieniądze, wypoczynek jest dla niego wskazany, po cieżkim sezonie w pracy. Ale poźniej pomyślałam sobie, że ja sobie nie wyobrażałabym pojechania od tak sobie, bez rozmowy, sama. Bardzo mnie to zabolało, bo dla mnie świadczy o jego maksymalnym egoiźmie. Co Wy na takie zachowanie powiecie? Jak to wygląda u Was? Czy coś radzicie? Pozdrawiam

Gość hgdcmhgvb
up, up

Gość sdfg
to w końcu kto jadzie na te kanary Ty czy On

Gość hgdcmhgvb
no On..bez rozmowy ze mną na ten temat. Zero dyskusji, tylko komunikat - jadę. jedzie na 2 tygodnie.