Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhh

Jak mozna sobie takiego wstydu narobic??

Polecane posty

Gość ehhhhh

jak sie zakocham to zachowuje sie jak ostatnia desperatka 😭 poszlam do nowej szkoly podobal mi sie chlopak ktory kietowal mnie wzrokiem tym samym narobilam sobie nadziei ale wstydzilam sie zagadac.On taki niby wstydliwy i niesmialy i tym tlumaczylam ze nie zagaduje.. gapil sie potem przestal a ja dalej.. wpadlam po uszy.zaprosilam go na face, nk, przyjal, usmiechnelam sie w koncu on tez ale po dluzszym czasie i tak sztucznie, napisalam do niego jako kto inny, a pisalam takie rzeczy ze wstyd mi za siebie... na dodatek jego znajomi o tym wiedza... przez ten czas czyli 2 miesiace non stop chodze rozdrazniona, niestabilna emocjonalnie ogolnie co robic? chyba przeniose sie do innej szkoly albo strzele sobie w leb...

Gość ehhhhh
up..

Gość mała_27
Jak to czytam to mi się przypominają moje szkolne zauroczenia;) Dziewczyno ile masz lat?? 13-14?? Pomyśl, przecież go nie znasz. Jak możesz go kochać??

Gość el chulo
śmieszna jesteś

Gość mała_27
Nic nie rób. Po jakimś czasie sprawa ucichnie. Nie przejmuj się .

Gość ehhhhh
no nie kocham ale bardzo ale to bardzo mi sie podoba 😭 teraz juz chodzi o sam fakt narobienia sobie wstydu i najgorsze ze musze go widywac ciagle, tak mi glupio .. :( poza tym nie wiem czy przestanie mi sie podobac to juz trwa ponad pol roku.... miesiac mnie nie bylo,potem 2,5 tyg i gdy wydawalo sie ze mi przeszlo to okazywalo sie ze nie :/ serce rucha moje pluco gdy go widze;) dlaczego jestem smieszna wg Ciebie?

Gość mała_27
Nie jest śmieszna. Jest po prostu na pewno bardzo młoda. Ja jak miałam 13-14 lat też przeżywałam jakieś dziwne młodzieńcze zauroczenia. Tylko mi raczej brakowało odwagi, żeby coś zrobić w tym kierunku.

Gość ehhhhh
Mała, dzięki za wsparcie :) Może ucichnie ale na pewno nie tak prędko :) I zawsze bede o tym pamietac,on pewnie tez...

Gość mała_27
A ja tam ją rozumiem. Gdy miałam 15 lat też wzdychałam przez prawie pół roku do kogoś kogo praktycznie nie znałam. Potem przez kolejne pół roku do kolejnego. Kiedy miałam ponad 20 lat i przeczytałam swoje stare pamiętniki z tego okresu to czytając je ryczałam ze śmiechu.