Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ehhhhh

Jak mozna sobie takiego wstydu narobic??

Polecane posty

Go艣膰 ehhhhh

jak sie zakocham to zachowuje sie jak ostatnia desperatka 馃槶 poszlam do nowej szkoly podobal mi sie chlopak ktory kietowal mnie wzrokiem tym samym narobilam sobie nadziei ale wstydzilam sie zagadac.On taki niby wstydliwy i niesmialy i tym tlumaczylam ze nie zagaduje.. gapil sie potem przestal a ja dalej.. wpadlam po uszy.zaprosilam go na face, nk, przyjal, usmiechnelam sie w koncu on tez ale po dluzszym czasie i tak sztucznie, napisalam do niego jako kto inny, a pisalam takie rzeczy ze wstyd mi za siebie... na dodatek jego znajomi o tym wiedza... przez ten czas czyli 2 miesiace non stop chodze rozdrazniona, niestabilna emocjonalnie ogolnie co robic? chyba przeniose sie do innej szkoly albo strzele sobie w leb...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ehhhhh
up..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a_27
Jak to czytam to mi si臋 przypominaj膮 moje szkolne zauroczenia;) Dziewczyno ile masz lat?? 13-14?? Pomy艣l, przecie偶 go nie znasz. Jak mo偶esz go kocha膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 el chulo
艣mieszna jeste艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a_27
Nic nie r贸b. Po jakim艣 czasie sprawa ucichnie. Nie przejmuj si臋 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhh
no nie kocham ale bardzo ale to bardzo mi sie podoba 馃槶 teraz juz chodzi o sam fakt narobienia sobie wstydu i najgorsze ze musze go widywac ciagle, tak mi glupio .. :( poza tym nie wiem czy przestanie mi sie podobac to juz trwa ponad pol roku.... miesiac mnie nie bylo,potem 2,5 tyg i gdy wydawalo sie ze mi przeszlo to okazywalo sie ze nie :/ serce rucha moje pluco gdy go widze;) dlaczego jestem smieszna wg Ciebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a_27
Nie jest 艣mieszna. Jest po prostu na pewno bardzo m艂oda. Ja jak mia艂am 13-14 lat te偶 prze偶ywa艂am jakie艣 dziwne m艂odzie艅cze zauroczenia. Tylko mi raczej brakowa艂o odwagi, 偶eby co艣 zrobi膰 w tym kierunku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhh
Ma艂a, dzi臋ki za wsparcie :) Mo偶e ucichnie ale na pewno nie tak pr臋dko :) I zawsze bede o tym pamietac,on pewnie tez...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a_27
A ja tam j膮 rozumiem. Gdy mia艂am 15 lat te偶 wzdycha艂am przez prawie p贸艂 roku do kogo艣 kogo praktycznie nie zna艂am. Potem przez kolejne p贸艂 roku do kolejnego. Kiedy mia艂am ponad 20 lat i przeczyta艂am swoje stare pami臋tniki z tego okresu to czytaj膮c je rycza艂am ze 艣miechu.

Udost臋pnij ten post