Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja26wrocł

czy wypada iść samej na wesele?

Polecane posty

Gość Alicja26wrocł

Mam okropny dylemat, moja bliska koleżanka zaprosiła mnie na ślub i wesele w kwietniu, niestety nie mam z kim iść, wokół mnie sami zajęci koledzy, a przecież nie pójdę z bratem:/ najgorsze że na tym weselu nikogo oprócz pary młodej nie będę znać, będą młodzi ludzie ale pewnie same pary, nie chcę sie czuć jak piąte koło u wozu, ale z drugiej strony to bliska koleżanka i nie chcę jej sprawiać przykrości:( chyba mi serce pęknie jak będę jej musiala odmówić:( co zrobilbyście na moim miejscu? z góry dziękuję za odpowiedzi,

Gość ptasiek nastroszony
jest okazja by kogos usidlic tymbardziej ze wiekszosc facetow bedzie podchmielona

Gość kawer ka
znam ten problem, też sama nie poszłam i od tej pory ta koleżanka się do mnie nie odzywa":( obraziła się

Ja z reguły chodzę sama na wesela. Teraz mam w czerwcu i również pójdę sama i co by było śmieszniej, to zawsze dobrze się bawię.

Ja nigdy nie byłam na weselu z partnerem. Ale tez nie odmawiam. Jestem dosyć kontaktową osobą, więc dosyć szybko zawieram znajomości. A że rzadko tańczę - no cóż, uroki wesele bez partnera. Czasem mnie poprosi pan młody, albo ktoś znajomy, jakiś wujek czy kuzyn. I z reguły dobrze się bawię.