Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Nasturcja

Spacerówki ciąg dalszy Lira Infinity Eurocart?

Polecane posty

Gość Mama Nasturcja

mamuśki pytalam kiedys ale nikt nie odpowiedzial a moze akurat tym razem sie uda miala ktoras mama taki wozek infinity lira 4 ? bo na taki sie chyba skusimy ale chcialam wiecej opinii bo na innych stronach tylko kilka znalazlam i nieaktualnych juz zbytnio bo z poprzedniego modelu

Gość Mama Nasturcja
up up up

Gość Mama Nasturcja
chociaż jedna opinia zawsze coś dzięki

dzisiaj spotkalam kolezanke wozi 2 latka nim i narzeka strasznie ... ale jak dla mnie nie byl zniszczony ten wozek iw izualnie stan bdb ;) ponoc zle sie podbija i malo miejsca dla dwulatka

Gość Mama Nasturcja
hmmm no to mamy 1:1 :-)))

Gość Mama Nasturcja
mama małpki a ty mi poleć jakiś wózek i już będzie spokój w końcu trzeba kupić a my sie nie mozemy zdecydowac niepotrzebnie czytam opinie chyba bo sie robi metlik w glowie :-)

Gość cynamonowe lulu
ja mam lire 3 i polecam z czystym sumieniem swietny wozek:)

Gość Mama Nasturcja
cynmonowe lulu- a jak sie podjeżdża pod krawężnik to masz jakiś problem z tym? bo o tym sporo sie naczytalam mi sie jechalo w sklepie super ale to tylko kawalek i po prostym, wiadomo :-)))

ja tez ocipca dostawalam jak szukałam 10000 opini i wszystkiego . kazalam chopu wybrac z cybex onyx , pliko mini i coneco . i pliko mini wybral ;) ja jestem bardzo zadowolona. ta lira tez byla pod uwage brana ale w zaufanym sklepie mi odradzila ze niby technicznie ok ale tylek dziecku wpada i jak starsze sie nie miesci;)

Gość cynamonowe lulu
nie mam wiekszych problemow, podjezdza sie normalnie-fakt, nie jedzie na nierownosciach jak wozek na wielkich pompowanych kolach,ale jak na taka zgrabna parasolke jest super:)

Gość cynamonowe lulu
Mama Małpki,moja 2,5latka sie miesci spokojnie -w zimowym kombinezonie:)

no ludzie tez gadaja ze w mutsy sie dziecko w spacerówce obabulone nie miesci , a moj sie miesci i ma luzy ejszcze duze;) wiec kazdemu pasuje co innego. Ja jestem zadowolona z moich wózków. Moj chop mniej $ heh . Moze warto ja wziasc , najwyzej oddasz po 1 spacerze jej nie zniszczysz;) , a moze poszukaj uzywanej w komisie i idz wsadz dziecko is ie przejedz przed komisem ;D

Gość Mama Nasturcja
kiedys bylo lepiej nie bylo netu i z glowy ehheheheh :D no juz nie bede glowkowac trza sie chyba wziac za siebie i podjąć męską decyzje

Gość Mama Nasturcja
jest aukcja spoko zainteresowanie spore bo tak jak pisalam wozek wyglada naprawde dobrze chyba dobry kolor wybralismy bo wogole sie nie brudzil ani nic i wyglada elegansio :-)

Gość Mama Nasturcja
no w zasadzie na dniach aczkolwiek tyłka mi sie nie chce ruszać z domu na taki mróz obecnie :-)

Gość Mama Nasturcja
jasne dam znać oczywiście :-)