Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Objawy zapalenia płuc

Ostry kaszel

Polecane posty

Jakie były pierwsze objawy zapalenia płuc u waszych dzieci?Kurcze jestem zmartwiona bo mój mały wczoraj kaszlał troszkę a dzisiaj wręcz się dusił od kaszlu.I nic innego mu nie dolega.Jutro idę do lekarza bo nigdy mi tak nie kaszlał ale chciałabym wiedzieć czy mam powody to obaw??On nie jest chorowity.Nigdy nie był porządnie chory. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość Mama Nasturcja
zależy ile ma lat czy miesiecy ...moj synek mial jak byl maleńki to było takie charczenie nie było kaszlu w zasadzie..

Gość mamama27
mój w wieku 6 m-cy miał oskrzela - kaszlał ale nie jakoś dusząco i byłą goroączka ponad 39 stopni

Ma 4 lata.Nic mu nie charczy.Ma tylko ten potworny kaszel że go poddusza i na wymioty mu się zbiera jak kaszle.

Skąd przypuszczenia, że to zapalenie płuc????? Weź nie czytaj więcej google :o Mój tez wymiotował i konkretnie kaszlał a miał trochę oskrzela zajęte. Także radzę nie panikować :o

No przecież napisałam że nie orientuję się bo nie choruje.Tak sobie pomyślałam i poprosiłam o objawy.Może i oskrzela.Nie panikuję bo ja nie z tych mamusiek:) Chciałam tylko wiedzieć.

To ja Ci pisze z mojego doświadczenia, źle wyleczone przeziębienie skutkowało prawie zapaleniem oskrzeli. Bardzo kaszlał, także w nocy, parę razy wymiotował :o Nie martw się, to na pewno nie zp :)