Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czynny wyborca

ZNÓW ZAGŁOSUJĘ NA PO

Polecane posty

Gość tylko, ze ten robol
jebie po 14 godzin dziennie :o nie znasz nikogo takiego, jasne tak jest jak łykasz wszystko jak pelikan :D

Gość ludzie po studiach
I jestem pewną że ten topik to jedno wielkie P R O W O .bo niemożliwe żeby ktoś był takim glupkiem.

Gość czynny wyborca
znam takich. Np mój glazurnik pracował 4 dni a wziął 3000. To chyba niezle. A kobiety też mogą pracować w budowlance, mam kobiety malarki, 5 dni pracy 4000/2 osoby

Gość czynny wyborca
nie obrazy, tylko ściany

Gość ja też nie narzekam
Mam konkretny zawód i coraz lepiej mi się wiedzie. Na brak pracy nie narzekam, mieszkanie mam, kredytów nie mam!

Gość czynny wyborca
no to jak sobie nie wyobrażasz pracy i nie chcesz się męczyć, to nie dziw się ze nie masz pieniędzy, bo je mają Ci którzy pracują, a nie udają

Gość ludzie po studiach
Idź już spać smarkulo mam nadzieję że w przyszłości bedziesz miała.b. stresujaca prace skoro tak lubisz innych denerwować chora psychcznie kretynko .

Gość Święta Mariolka
sorry ale mimo wszystko w wiekszosc ludzi zarabia okolo 1 tysiac zlotych po odliczeniu podatku!!! jestem z lodzi i wiekszosc moich znajomych po maturze i studiach pracuje w sklepach, restauracjach za okolo 1 tysiaka...oczywiscie są tacy z bogatych rodzin ze znajomosciami,tacy co zrabiaja nielagalnie na przemycie lub dragach, lub jadą na zmywak do anglii i nienarzekają. jednak wiekszość może nie tyra jak w obozie ale pracuje uczciwie i ma koło tysiaka:(

Gość czynnywyborcaToIdiota
czynny wyborca, widać należy do ludzi, któremu resztki wystarczą... no cóż, da się za 3000zł, żyć? Da się? Jest dobrze, więc o co Ci chodzi? Da się nawet za 1200, jak widać po niektórych, prawda? Ha, ha, ha, co za ograniczony kołek :D dążmy do czegoś lepszego, a nie jak da się żyć to jest ok i morda w kubeł :D Niemcy - te same ceny, co u nas, średnia pensja 3000... euro! czyli 4,5 raza więcej niż u nas, a ceny w przeliczeniu naprawdę te same. Byłam, znam ludzi którzy tam zarabiają, więc wiem. Pytanie, czemu tam się da, a u nas nie? Może ty wolisz w ojczyźnie zarabiać 5 razy mniej, niż jesteś wart, ale nie każdy ma tak niskie ambicje, szczura śmietnikowego. Da się w innych krajach, więc u nas przy dobrych rządach też by się dało. Tymczasem ceny idą w górę, a pensje stoją. Głosuj na PO, pewnie... jak ktoś nie ma ambicji i wystarczą mu resztki, to nic nie poradzimy.

Gość Misia sisia
Polowa topikow ma tym forum to tej szczeniary to jakas stuknęła gimsraka .

Gość anżelka
mi przyjdzie pracować uczciwie przez długi czas za tysiaka:( i masakra jak się za to ubrać czy odłożyć na wakacje czy chociaż na jakiegoś używanego grata i benzyne.... do dupyy . chociaż dobrze, że rodzice mi bardzo pomagają...

Gość czynny wyborca
własnie wracam z niemiec, gdzie ceny są dużo wyższe wszystkiego i żeby była jasność, mam 19 lat, jestem kobietą, kończę w tym roku technikum a od 2 lat zarabiam prawie 5000 zł własną pracą, bez znajomości

Niemcy - te same ceny, co u nas, średnia pensja 3000... euro- taka sama prawda,jak ze niby u nas wiekszosc zarabia po 4tys własnie wracam z niemiec, gdzie ceny są dużo wyższe wszystkiego-a to to kompletna bzdura!

Gość czynnywyborcaToIdiota
gdzie w Niemczech są ceny dużo wyższe? są te same dziecko, niektóre nawet są tańsze rzeczy, podaj konkrety proszę. Ja jutro jadę do siostry w Niemczech, pójdę do sklepu i wrzucę skan paragonu, jeśli mi ktoś nie wierzy, przeliczymy. Konkrety, mówmy prawdą.

Gość poznajeludzipotymcomówią
czynny wyborca-przeczytałam wszystkie wpisy wać panny. Znałam kiedys kogos takiego...) Żyła,żyła,pracowała,pracowała,znosiła nienawiść innych,inni przestali jej dokuczac,bo została sama aż nagle ktoś jej zrobił wielką przykrość-okazało sie że to jej przełozony,co ją faworyzował przez długie, długie lata,nagle wystawił ja do wiatru,dziewcze sie załamało,dokąd mam iśc pytało...- niestety niewłaściwych osób, które tylko pozornie wydawały jej sie być neutralne w stosunku do niej... Pamiętaj nigdy nie decytuj sie na konfidenctwo,bo będziesz już stara jak łzy z tego powodu wylewać będziesz autorko topiku.

Gość Misia sisia
Idź spać gimsrako .!

Gość wwwwwwww
wezcie nie sluchajcie tej protuskowej prowokacji!!! wypierdalaj stad debilu, won!! nie znasz realiow zycia codziennego a pieprzysz jakbys wszystkie rozumy pozjadal. srednia krajowa to gora 2tys zl, ludzie tyraja i zarabiaja marne grosze. tobie sie przypadkiem kraje nie pomylily? bo podajesz stawki ktore ludzie osiagaja w niemczech czy w kanadzie ale nie w polsce....

Gość anżelka
jak żyjecie w jakiejs pipidówie albo kupujecie stare zarcie na targu to macie taniej niz u niemcow, w duzych miastach polskich ceny sa takie jak w u niemców albo wieksze

Gość czynny wyborca
ceny jedzenia po przeliczeniu były większe, podobnie hotelu. Nie będę miala magistra, bo po co, a już dzisiaj mam spokojnie 5000 zł. A w Niemczech byłam 4 dni i zarobiłam 13500-koszty dojazdu i hotelu. A naprawdę jakaś wybitnie genialna nie jestem

Ja zarabiam w Polsce, a co 2 tyg jeżdżę kupować w Niemczech. Zgadzam się z tym,ze ceny są zbliżone, są tez produkty tańsze jak i droższe. Na pewno opłaca się tam kupić np.chemie kosmetyki wliczając paliwo,o ile ktoś mieszka blisko granicy.

Gość wwwwwwww
tusk zawinil bankructwem kraju(no moze nie bankructwem ale bliziutko nam to tego), narazil sie wiekszosci grup spolecznych i zawodowych, wkurwil ludzi acta i teraz aby "zalagodzic" sytuacje i "uprzyjemnic" swoj marny wizerunek, puszcza na rozne fora tzw "boty" ktorych celem jest opiewanie jego wspanialosci, twierdzenie ze do konca zycia bedzie wylacznie na niego glosowac i zbedne gadanie jak to w kraju jest cudownie, drugie eldorado, kraina mlekiem i miodem plynaca gdzie robole zarabiala po 10tys a inteligencja to juz w ogole, z 50tys, burzuje!:D

"ceny jedzenia po przeliczeniu były większe, podobnie hotelu. Nie będę miala magistra, bo po co, a już dzisiaj mam spokojnie 5000 zł. A w Niemczech byłam 4 dni i zarobiłam 13500-koszty dojazdu i hotelu. A naprawdę jakaś wybitnie genialna nie jestem" Najbardziej boli mnie to, ze przez takie wpisy wychodzi na to,ze partia PO jest właśnie dla bogatych.A to nie prawda;/

Gość anżelka
ja zarabiam tysiac i na nic mi nie starcza dobrze ze rodzice nie sa biedni to pomagaja mi zyc normalnie ale nie mozna tego nazwac zyciem na poziomie....

Gość czynny wyborca
nie, nie, nie bogaci są Ci, któzy coś konkretnego umieją. Ja z kilka miesięcy mogę spokojnie kupić małe mieszkanko. Ale jeśli ktoś ma się za inteligenta, idzie na debilne studia, potem płacze ze nie ma pracy, to trudno

Gość anżelka
mam znajomych z biedniejszymi rodzicami i zarabiaja tysiaka i masakra na kino nie maja na ksiazke nie mowiac juz o wakacjach to ze sie chwalicie ze wam sie udalo mnostwo kasy za nic to nie znaczy ze inni tak maja

"tusk zawinil bankructwem kraju(no moze nie bankructwem ale bliziutko nam to tego), " To,tez jest bzdura. :? bo podajesz stawki ktore ludzie osiagaja w niemczech czy w kanadzie ale nie w polsce...." i to również,w Polsce w Niemczech czy w kanadzie są ludzie bogaci,mniej bogaci i jest tez ubóstwo.