Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czynny wyborca

ZNÓW ZAGŁOSUJĘ NA PO

Polecane posty

Gość ja mam juz dosyc :(
jak rządził pis to dopiero były minaturowe pensje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... mimo tych podwyżek to trochę wzrosły ale wciąż mało żeby normalnie funkcjonowac

ja ogolnie nie jestem przeciw PO!!! ale boli mnie to że nie moge znalezc pracy z zarobkami za ktore mozna godnie zyc. i ja to rozumiem,i życzę Ci aby w końcu było tyle ile wystarcza. Tylko samo nie przyjdzie,walcz ile możesz:)

Gość GRLOSJ
Aska7911111111 MASZ RACJĘ! NIE TYLKO Z BIEDNYCH CHCĄ ZROBIĆ NIEWOLNIKÓW,Z BOGATYCH RÓWNIEŻ!))) POLAK TO POLAK NIE WAŻNE ILE JESCZE MA W KIESZENIACH WAŻNE TO GO TEGO POZBAWIĆ!))) ZGADZAMY SIĘ W 100%!!!

Gość MartaKrakow
macie rację, co do tych botów, nie ma tutaj ani jednego merytorycznego argumentu za PO. Ludzie piszą konkrety przeciw, a za PO mnóstwo głosów, m.in. oparte o nieśmiertelny argument - PiS jest największym złem i za PiSu było gorzej :D bardzo to przekonujące, trzeba nie mieć mózgu, żeby dać się na to nabrać. W życiu nie zagłosuję na PO, w życiu. Obiecuje wam to!

to z całym szacunkiem jeśli NIC nie umiesz robić to z czego Ty chcesz godnie żyć? Lubisz obrażać ludzi?????Usługiwanie klientom to nic?????Jak nie będzie kasjerek sprzedawczyń to kto Cie obsłuży?????

Gość czynny wyborca
mam już dość, naucz się czegoś naprawdę dobrze, to będziesz dobrze zarabiać. To nie jest kraj dla "takich sobie" "średnich" "nie bardzo" Nawet moja krawcowa szyjąca suknie ślubne ma własne mieszkanie, ale jest naprawdę świetna w tym co robi. A nawet bez matury

czynny wyborco umiem to co przeciętna obywatelka po maturze w niczym się nie wyróżniam i to pozwala mi zostać sprzedawczynią, kelnerką czy też pracownica biurową we wszystkich tych pracach sprawiam się dobrzę ale moje zarobki nie przekraczają 800 zlotych na miesiąc nie stac mnie na otwarcie własnego interesu czy kredyt na to....

Aska7911111111 MASZ RACJĘ! NIE TYLKO Z BIEDNYCH CHCĄ ZROBIĆ NIEWOLNIKÓW,Z BOGATYCH RÓWNIEŻ!))) POLAK TO POLAK NIE WAŻNE ILE JESCZE MA W KIESZENIACH WAŻNE TO GO TEGO POZBAWIĆ!))) ZGADZAMY SIĘ W 100%!!! ciesze sie,ze sie ze mna zgadzasz,z tym,ze ja nie jestem zwolenniczka PISU-WYBACZ. Jedynie co jestem ludzka.

Gość GRLOSJ
JAK RZĄDZIŁ PIS Z MĘŻEM ZARABIALIŚMY 10TYS MIES TERAZ JA ZAROBIE 2000 A ON 2800 W TYCH SAMYCH FIRMACH NA TYCH SAMYCH STANOWISKACH. TAKIE SĄ FAKTY

wiesz średni ludzie moga jakoś normalnie żyć na zachód od nas tylko tutaj trzeba być uzdolnionym żeby troche lepiej zarabiać... nie wszyscy mają jakies szczególne uzdolnienia...

czynny wyborco umiem to co przeciętna obywatelka po maturze w niczym się nie wyróżniam i to pozwala mi zostać sprzedawczynią, kelnerką czy też pracownica biurową we wszystkich tych pracach sprawiam się dobrzę ale moje zarobki nie przekraczają 800 zlotych na miesiąc nie stac mnie na otwarcie własnego interesu czy kredyt na to.... Co nie oznacza,ze jest gorsza!!!!!!

Gość czynny wyborca
a ja myślę ze nie znasz po prostu swoich możliwości i talentów ;)

Gość sMoniSkawek
"Nawet moja krawcowa szyjąca suknie ślubne ma własne mieszkanie, ale jest naprawdę świetna w tym co robi. A nawet bez matury" - i to jest argument za PO? A za czyich rządów taka postać wybitnej krawcowej by sobie nie poradziła? Jak dla mnie, to wybitni... pracowici, zdolni ludzie, mający poszukiwane zawody poradzą sobie w każdych czasach, za rządów każdej partii. Fakt, faktem, że za rządów PO, tylko tacy ludzie mają szanse. Z tym się zgodzę. :) i dlatego więcej na nich nie zagłosuje.

Gość Wesoła małgorzatka
Ja jestem tapicerem i pracy również mi nie brak. Ludziska ściągają zza granicy stare graty, ale pokrycie fundują sobie nowe. Przy okazji jeszcze i drewniane elementy odnowie. Praca ciężka, ale nieźle można zarobić.

jakoś "średni" ludzie w angli czy niemczech normalnie żyją tylko u nas trzeba się wyrózniać talentami lub cwaniactwem...

JAK RZĄDZIŁ PIS Z MĘŻEM ZARABIALIŚMY 10TYS MIES TERAZ JA ZAROBIE 2000 A ON 2800 W TYCH SAMYCH FIRMACH NA TYCH SAMYCH STANOWISKACH. TAKIE SĄ FAKTY nie możesz tez patrzeć,za jakich rządów było CI lepiej,i tylko Ci,zapominasz tez,ze za tamtych rządów nie było kryzysu.Glosując myślmy o Polsce,o wszystkich, nie tylko o sobie.

Gość czynny wyborca
jakoś "średni" ludzie w angli czy niemczech normalnie żyją tylko u nas trzeba się wyrózniać talentami lub cwaniactwem... To jedz do Niemiec albo Anglii, granice otwarte

Gość GRLOSJ
czynny wyborca GDYBY CHCIAŁA ICH SZUKAC NA ZASADZIE PRÓB I BŁĘDÓW MUSIAŁA BY MIEĆ PEŁNE KONTO W BANKU 500000 NAJLEPIEJ PRZYNAJMNIEJ

ja chce normalnie zyc tutaj!!!

Gość skdfdsjflsdj
o czynny wyborco, to jak ludzie muszą wyjeżdżać za granicę, żeby godnie żyć, to doprawdy nie rządzi w kraju dobry rząd. Naprawdę, to prawda.

Gość GRLOSJ
MYŚLĘ O NAS WSZYSTKICH A RZĄD KTÓRY DOLICZA 60%PODATKÓW DO CENY PALIWA TO ZŁY RZĄD POPROSTU!

Gość czynny wyborca
nie można nas porównywac do innych krajów z zachodu. Tak po wojnie był plan Marshalla. Porównajcie sobie z byłymi komunistycznymi krajami.

"Fakt, faktem, że za rządów PO, tylko tacy ludzie mają szanse. Z tym się zgodzę. i dlatego więcej na nich nie zagłosuje." CZYNNY WYBORCO widzisz jaka zrobiłaś antyreklamę???? Twoje wpisy mówią właśnie to. Ludzie mniej uzdolnieni tez maja prawo żyć godnie,a Ty twierdzisz,ze nie i ze PO na takich kładzie a to totalna bzdura.

Gość Misia sisia
Dlaczego nie ma tu jeszcze tego przuglupa ptaska .Dziwne

Gość Wesoła małgorzatka
ja mam juz dosyc :( nie przesadzaj kobieto, tu też można żyć, czasami tylko wystarczy rozejrzeć się dookoła. Moja koleżanka dwa lata temu założyła firmę, bez specjalnych środków, sprząta i pielęgnuje nagrobki, dzisiaj zatrudnia jeszcze 2 osoby.

Gość czynny wyborca
ale skoro ta kobieta mówi że nic nie umie robić dobrze to dlaczego ktoś miałby ją zatrudniać i jeszcze dobrze jej płacić?

to prawda, że nie jestem szczególnie uzdoniona w niczym ani nie potrafię specjalnie kombinować ale dlaczego uczciwie pracując na cały etat na nic mnie niestać:( nie będe na siłę udawać że jestem artystką czy dobra w matmie czy mam zdolności językowe bo nie mam!!! ale ludzie pracuję 5 dni po 8 godzin i NA NIC MNIE NEI STAĆ!!!

Gość skdfdsjflsdj
Aska7911111111 ty nie zrobiłaś jeszcze takiej antyreklamy, więc dostaniesz kasę za swoje wpisy proPO, niestety czynny wyborca, to bardziej musi nauczyć się ściemniać i kit wciskać Oj, to prawda, Tak mi przykro :D :D Kampania proPO ma duże szanse na powodzenie, jest tylko jeden problem. Coraz więcej ludzi jest świadomych, łączy fakty i już tak łatwo nie da się oszukać. Oj, ciężka praca przed wami... "Oby się żyło lepiej" :D :D Buahaha...

nie glosujcie to nic nie zmieni i tak rzadzi bruksela a nasi we wszystkim sie z nimi zgadzaja

umiem być dobrą sprzedawczynia, kelnerką, sekratarką dlaczego nie moge dostac za to godnych pieniędzy. bo przy tych cenach minimalna płaca to nic:(