Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllllllinkaaaaaaa

bije chłodem od niego

Polecane posty

Gość alllllllinkaaaaaaa

facet jest dla mnie oziębły, tzn. widzimy się rzadko, jak jestem u niego to jest fajnie, jak się nie widzimy i gadamy codziennie na gg i przez skypa to wieje chłodem, on snuje jakieś plany, ale brak mi w tym wszystkim uczuć, czasami siedzimy na tym Skypie i nawet się nie odzywamy bo nie ma o czym:/ on dzwoni do mnie rano zawsze, pisze na gg ale czasem wydaję mi się, ze chyba dlatego bo się przyzwyczaił eh, co zrobić żeby zatęsknił, chyba muszę się zając własnymi sprawami a nie non stop na necie i gadać z nim:/

Właśnie,zajmij się codziennymi sprawami a jego weź troszkę na dystans... Takie zamartwianie nie jest dobre bo za chwilę będziesz myśleć o najgorszym o stwarzać scenariusze.Wyluzuj,trochę zdrowego egoizmu nie zaszkodzi,spotkaj się z koleżankami,zaplanuj spotkanie w gronie znajomych czy wspólny wypad. Bez niego. Zobaczysz że zatęskni i poczuje się zazdrosny ;)

Gość alllllllinkaaaaaaa
no my się teraz no miesiąc nie widzimy, więc wszędzie chodzę bez niego, on z tego co wiem nie imprezuję... jak idę gdzieś to on wie, chodzi o to,z e muszę przystopować z tym pisaniem z nim, bo za często a on jest w sumie typem małomównym

A może on ma po prostu taki styl bycia? to może inaczej, zamiast siedzieć na necie z nim przelejcie te ,,rozmowy,, na spotkania w realu. W cztery oczy zawsze inaczej, idźcie gdzieś zróbcie coś razem.. może to pomoże a jeśli nie to może dajcie sobie spokój ...