Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koluszka

Jaka praca daje szybko pieniądze?

Polecane posty

Gość Koluszka

Mamy dość duże kłopoty finansowe i muszę iść do pracy. Potrzebujemy pieniędzy na już, będzie to moja pierwsza praca, w jakiej branży szukać żeby dostać szybko jakieś sensowne pieniądze?

Gość Yachu Chrystman
Kobieta - hydraulik czyli rura

Gość mokra robota
lub napad na bank :D

Gość Koluszka
A coś poza prostytucją? ;) Jestem ładna, próbowałam znaleźć jakieś ogłoszenia jako hostessa ale okazywało się, że albo jest to prostytucja albo w najlepszym wypadku dotrzymywanie towarzystwa panom w klubach nocnych.

Gość hehe chyba se jaja robisz
hehe twoja pierwsza praca i chcesz dostać sensowne pieniadze i to na juz? hehe chyba se jaja robisz bez doswiadczenia to mozesz isc na zmywak a i to nie bardzo

Gość Koluszka
Nie mam doświadczenia ale jestem mądrą, ładną dziewczyną. Uważam, że byłabym dobrym pracownikiem.

Gość Koluszka
Naprawdę jest aż tak tragicznie, że dziewczynie zostanie bycie dziwką jak chce zarobić? No bez jaj, nie wierzę.

Gość Koluszka
pomóżcie, bo naprawdę jestem w ciężkiej sytuacji.

Gość hehe chyba se jaja robisz
boze kochany każda uważa ze jest mądra i ładna pracodawca ma ci uwiezyc na słowo ze jestes madra? pracodawca nie ma nawet gwarancji ze potrafisz wstac na 7 do pracy :D skoro nie pracowalas nigdy wczesniej

Gość Koluszka
No dobrze, ale przecież żeby zdobyć doświadczenie, to trzeba wcześniej gdzieś pracować, więc ktoś na początku musi mnie zatrudnić.

Gość ytruil
skad jestes?

nikt nie musi ciebie zatrudniać, to nie komunizm. bez doświadczenia nie licz na więcej niż 1500. no chyba że pójdziesz do kopalni/huty/wojska/marynarki/kierowcę ciężarówki zagranicę/lekarzem albo zostaniesz pilotem i w sumie nie przypominam sobie aby jeszcze w jakimś zawodzie od razu można było dostać ponad 2 tys na rękę.

Gość Koluszka
Oczywiście, że nikt nie musi, no ale jeśli by zaryzykował i zatrudnił to dostałby cennego pracownika. Jestem z Warszawy. Nie sądzicie że to nie jest normalne, że żeby zarobić normalne pieniądze to trzeba wyzbyć się moralności?

Gość ytruil
podaj gg,moze bede mogl pomoc

Gość Koluszka
gg: 40888067

Gość Koluszka
??

Gość samluks
takie są czsy że bez sexu nie masz co szukać,szef bedzie cie trzymal ale jak bedze musial szukać innej do sexu to cie zwolni po miesiącu,baj baj

Gość to zalezy ,kim jestes
z wykształcenia, co soba przedstawiasz.

Gość Koluszka
Studiuje zaocznie, jestem ładną i mądrą dziewczyną z dobrego domu, mam dużą wiedzę ogólną, potrafię odnaleźć się w różnych sytuacjach, szybko się uczę. :)

"jestem ładną i mądrą dziewczyną z dobrego domu, mam dużą wiedzę ogólną, potrafię odnaleźć się w różnych sytuacjach, szybko się uczę. " Bla, bla bla :o Typowe banały. Masz dużą wiedzę ogólną - co to niby znaczy?

Gość Czyżby to znaczyło
"jestem ładną i mądrą dziewczyną z dobrego domu, mam dużą wiedzę ogólną, potrafię odnaleźć się w różnych sytuacjach, szybko się uczę. " Nic nie umiesz.

Gość Bert Power.
no dla samej siebie moze i jestes ladna to nie zaczy ze komus mozesz sie podobac piszesz jak nakrecona jestem ładna madra i ble ble ble nie ty jedna taka jestes

odpowiedz sobie na pytanie co mozesz soba zaoferowac pracodawcy. jakie masz umiejetnosci/wiedze ze chcialby cie zatrudnic? pracodawca nie potrzebuje madrej ladnej i szybko uczacej sie osoby. potrzebuje konkretne umiejetnosci: ksiegowa/ specjalista od marketingu / fachowca od kadr/ prawnika/ itd... moze sa jakies wakaty na sekretarke? recepcjonistke? tylko czy mowisz po angielsku? piszesz po angielsku? obslugujesz microsoft office (zwlaszcza excel)? albo kelnerka. tam lubia ladne i szybko uczace sie i z dobrymi manierami.

Gość Boematte
Koluszka najszybciej- prostytucja

Gość ktosiek.....
Powiedziałaś że chodzi Ci o dobrą kasę a takiej nie dostaniesz nigdzie na początku, bez doświadczenia, bez papierków itp, no chyba że masz znajomości. Zauważ że ludzie po szkołach tez zaczynają od małych stawek, a teraz to każdy pracodawca chciałby najlepiej magistra po szkole z 10-letnim doświadczeniem w pracy na podobnym stanowisku.

Gość pisala przeciez
Aburabi:O pisala przeciez ze z Warszawy

przepraszam, nie doczytałem, nick mnie zmylił, jakoś z Koluszkami mi się skojarzyło, pisz autorko na GG (w stopce), może coś da się zorganizować