Gość Elwira33 Napisano Styczeń 29, 2012 Prosze was pomozcie mi jutro moja corka ma zaliczenie z angielskiego i musi zrobic jeszcze jeden referat a aktualnie wkuwa slowka i ona wogole nie zna angielskiej gramatyki . A ja ni w zab nie mowie po angielsku i nie umiem jej pomoc . Moze najdzie sie jakas zyczliwa osoba i mi pomoze . 1. Autorką książki Zmierzch jest Stephenie Meyer . Pomysl na ksiazkę przyśnił sie jej . Autorka napisala powiesc dla zabawy i nie myslala o jej publikacji a tym bardziej o zrobieniu z tego filmu . Miedzy ksiazka a filmem jest wiele roznic miedzy innymi film jest ograniczony czasowo i nie mozna zawrzec w nim wszystkiego co w ksiazce . Ksiazka ma tyle samo zwolennikow co przeciwnikow wiec nie mozna powiedziec ze jest popularniejsza niz film . 2.Wedlug mnie film byl bardzo realistyczny bo wydawalo sie ze ta historia mogla zdarzyc sie naprawde . Po obejrzeniu tego filmu zaczelam sie zastanawiac czy postacie w nim wystepujace sa prawdziwe . W tym filmie zostaly uzyte dwa gatunki romantyczny i fantastyczny . Film jest skierowany glownie do mlodziezy ale i rowniez do osob starszych . 3.Wedlug mnie ten film jest godny obejrzenia poniewaz historia w nim zawarta jest bardzo romantyczna . Aktorzy ktorzy grali poszczegolne role byli bardzo autentyczni . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach