Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz91

Jestem już u Niej skreślony ?

Polecane posty

Gość olimar
pierw a po jakiemu to?

Gość Mateusz91
Po prostu Kocham swoją dziewczynę, wiem, że to boli tą drugą , która tak strasznie potraktowałem. ale coś czuję, że zrozumiem, że to był mój największy błąd. ta druga była wręcz idealna, śliczna z wyglądu do tego miała fajny charakter, ale jednak czegoś mi w niej brakowało.. a może to przez to, że od dawna Kochałem swoją dziewczynę i nie potrafiłem się uwolnić od tego uczucia. ta druga nie będzie miała problemu ze znalezieniem innego, ale przyznała się, że od dawna się we mnie podkochiwała, no i nie wiem czy tak od razu mogło jej to przejść..

Gość dziś na pomarańczowo
gdybym ja była na miejscu tej drugiej dziewczyny, byłbyś już totalnie skreślony. cześć bym Ci co prawda odpowiedziała, bo tak nakazuje kultura, gdy ktoś się z nami wita, ale nic ponadto. dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi, teraz wiesz to i Ty

Gość zgadzam się;D
pewnie nie

Gość tez rocznik 91
najpierw zastanow sie dobrze, czego chcesz. KTOREJ chcesz. jesli ta druga, to wczesniej musisz zakonczyc zwiazek z ta pierwsza. nie baw sie po raz kolejny w przeskakiwanie ze zwiazku do zwiazku. bo sie przejedziesz (na razie nic straconego, bo jak sie kocha to rozne rzeczy jest sie w stanie wybaczyc). powodzenia :)

Gość dziś na pomarańczowo
to nie jest kwestia przejścia, lecz dumy i godności osobistej. a kochasz dalej pierwszą, bo to zołza. faceci uwielbiają zołzy, dobrym dziewczynom brakuje tego "czegoś" :)

Gość zgadzam się;D
pewnie się tak szybko nie odkochała zakładając, że była zakochana. Jeżeli kocha i tęskni za tobą da Ci szansę, nawet jeżeli reszcie świata wyda się to irracjonalne.

Gość tez rocznik 91
ale piszesz, ze chyba kochasz te pierwsza, wiec naprawde zastanow sie porzadnie. moze najlepiej przerwaod obu i wtedy zacznij dzialac? bo wiesz, w ten sposob to Ty skrzywdzisz 3 osoby - te dwie i siebie, o.

Czyli po prostu ty kochasz swoją obecna dziewczynę ale ona cie nie kocha. Za to kocha cię twoja była tylko, że ty jej nie kochasz. NIe zazdroszczę sytuacji ale zdarza sie takie jest życie. NIe zależnie od tego co zrobisz PRZEPROŚ swoją dawną dziewczynę. Będzie cierpieć, znaczy pewnie już cierpi ale obawiam sie, że w tym cierpieniu do niej kiedyś dołączysz bo jesli twoja dziewczyna cię nie kocha a pozna kiedyś kogoś kogo pokocha to po prostu cię zostawi. Mozliwe, że obecnie jestes dla niej wyjściem awaryjnym, to znaczy nie poznałą nikogo innego to woli być z tobe niż z nikim. To trochę ja ty postopiłeś z dawną dziewczyną. Zakładam, że nic jej nie powiedziałeś bo niebyłeś pewien jak sie ułoż ci z obecna więc woleś gdyby co mieć wyjście awaryjne. Ale oczywiście mogę sie mylić

Gość smutna104
jestes idiota ktry sam nie wie czego chce...bylo Ci dobrze z ta druga to chciales sprobowacz pierwsza..zalosne jest takie zachowanie..na jej miejscu juz bym nawet nei chciala na Ciebie spojrzec..wiec dobrze robi ze traktuje CIe jak powietrze...a co Ty mysales ze bedzie sie odzywac jak gdyby nigdy nic??smieszny jestes

Gość kolo123456789123
a może chodziło o sex?;>

Gość ffads
Kurcze koleś piszesz, że Kochasz ta pierwsza a jak widzisz druga masz palpitacje serca? Czego Ty chcesz człowieku ??

Gość gosciu gosciu gosciu
jak dla mnie to ty kochasz tą drugą tylko jestes w jakiejs ciemni, ze tego nie widzisz - cos jak scarlett o'hara z "przeminelo z wiatrem" i te jej relacje miedzy ashleyem a rhettem mysl czlowieku, mysl...!!!!!!!!!!!

Gość nie mądra osoba
jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Albo o sex. Ewentualnie o sex za pieniądze:D

Gość zgadzam się;D
jesteś jeszcze Mateusz z nami?

Gość taka jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale jaja:D nie masz szans. pewnie juz dawno o tobie zapomniala,a ty tylko sie zblaznisz,poraz kolejny-powrot do bylej ;/ maskara jendym slowem. daj na luz. co wy go tam do niej wysylacie, szanse sa marne. a jak mu sie potem znowu odwidzi? lepiej szukaj jeszcze innej...

Gość zgadzam się;D
pewnie już nie czyta...poszedł spać.... dobranoc wszystkim:-)

Gość Mateusz91
No wczoraj poszedłem już spać. Niestety, ale chyba muszę poznać Ci rację Alexxxjia, nie podałem powodu zerwania, bo po pierwsze było mi wstyd, a po drugie myślałem, że jeśli tamtej po paru dniach się odwidzi, to będę jeszcze miał szanse o tej drugiej, ale niestety od razu drugi dzień po zerwaniu jej koleżanki zobaczyły jak szedłem z swoją " byłą " za rękę, a już za jakieś 10 minut przyszedł sms's, że mnie nienawidzi, że nie mam nawet próbować do niej pisać, podchodzić , bo i tak to nic nie da. Nie ma dnia, żebym nie żałował, że tak zrobiłem.. Mogłem jej chociaż się przyznać... A teraz boję się ją chociaż przeprosić, bo ostatnio jej reakcja mnie zraziła. Zresztą słyszałem od kogoś, że już się z kimś spotyka, ale to nie jest pewne..

Gość siostraMierzwa
naucz sie synu, ze czlowiek to nie zabawka.. musisz dostac solidna nauczke, bo inaczej nie wyciagniesz wnioskow na przyszlosc

Gość inni ludzie:)
to już wiesz czego chcesz?

Gość Masz tylko jedno wyjście
zostać sam tak długo aż tamta, którą kochasz ciebie pokocha. Albo kiedy się sam odkochasz zamiast ranić kolejne dziewczyny, bo i tak o tamtej nie będziesz mógł zapomnieć.

Gość Tak się strasznie zawiodłam
po co chcesz wracać do kogoś kogo nie kochasz? po to by myslami cały czas być przy tej, która ciebie ma w doopie? Po to by cały czas jej o tamtej opowiadać, żeby rozczulać się nad sobą jaki to jesteś biedny i skrzywdzony? Przestań ranić niewinnych ludzi!

nie siedź z osobą, która ma cię gdzieś. Sam sobie przez to rujnujesz życie

Powiem Ci tak, że ona nie powinna ci wybaczyć,bo potraktowałeś ją STRASZNIE. Dosłownie jak koło ratunkowe, z tamtą nie wyszło ZNOWU, to wróce do niej bo było mi z nią super. Na jej miejscu poczułabym się jak część wymienna. A co zrobisz jak znowu tamta powie, że Cię kocha i się zmieniła, znowu zostawisz tą dziewczynę? Ale jest dla Ciebie nadzieja: jeżeli jesteś pewien na 100% miłości do niej i tego że chcesz z nią być do końca życia to, np, napisz do niej list ze swoimi SZCZERYMI, prawdziwymi uczuciami, przeproś, no wiesz porostu napisz coś serca.. może Ci wybaczy, ale musisz powalczyć o jej zaufanie;) powodzenia

napisz nam, co postanowiłeś? odezwiesz się do niej? będziesz jeszcze myślał nad sprawą? Napisz jak Ci idzie;)

Gość lalalalaal
szczerze ? powinienies być sam. chociaz na trochę, pobyć sam ze sobą i pomysleć chwilę.

Gość ktos tam jeszcze nie wiem kto
lalalalaal ma rację wrzuć na luz... pobądź sam - zdala od obu na jakiś czas pomysl nad tym, co ci ludzie tu piszą, bo nie piszą źle;)

Gość zgadzam się;D
no i ??? Co zrobiłeś??? Napisz... Czekamy...:>

Gość Mateusz91
Na razie nic nie zrobiłem, wolę tym razem przemyśleć swoją decyzję, żeby jeszcze nie pogorszyć sytuacji.. W sumie minął już miesiąc, ona jest atrakcyjną dziewczyną, może mieć praktycznie każdego, a miałaby czekać na typa, który ją tak zranił ?:( Muszę sobie poukładać wszystko w głowie, bo już sam nie wiem czy Kocham swoją dziewczynę, chyba częściej myślę o tej drugiej, ale z drugiej strony wiem, że po tym nie potrafiłaby mi w pełni zaufać, a związek bez zaufania jest bez sensu...

Gość tak, jesteś
Wiesz co zrób? Zostaw tą dziewczynę w spokoju. Ona zasługuje na to by sobie znależć kogos komu będzie na niej naprawde zależało. Dobrego, wrażliwego, szczerego chłopaka a nie takiego samoluba jak ty. Miałeś dobrą dziewczynę której na tobie zależało i zerwałeś z nia na GG. Jesteś tchórz, czlowiek bez charakteru i klasy. Ja w ogóle nie rozumiem jak można tak z kimś postapić, tak zdeptać czyjeś uczucia? I ty chcesz drugiej szansy? Jeśli ta dziewczyna ma troche oleju w głowie to do końca życia będzie Cię traktować jak powietrze. Twoje zachowanie pokazuje, że jesteś osobą niegodną zaufania. Bez zasad. Mam nadzieję, że nigdy już nie skrzywdzisz żadniej dziewczyny. TY JESTEŚ JEDNYM Z TYCH MĘŻCZYZN O KTÓRYCH JEST TUTAJ WIĘKSZOŚĆ POSTÓW. Założę się, że to nie twoje pierwsz i nie ostatnie świnistwo które zrobiłeś drugiej osobie. Dorośnij, zmądrzej i zacznij brać odpowiedzialność za swoje czyny....... I nie zawracaj jej w głowie. A tak na marginesie, jesteś z tą zołzą która ma cie w nosie bo jestś słabym człowieczkiem który lubi jak nim pomiataką. Słabi ludzie zazwyczak szukają patrtnerów którzy nimi pomiatają. A z drugiej strony maja gdzieś ludzi którzy są dla nich dobrzy. A od powiadając na toje pytanie: Tak, jeśli dziewczyna ma rozum i się szanuje to TAK JESTEŚ JUŻ U NIEJ SKREŚLONY. Nie pozdrawiam,