Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z malymi ustami

Czy to są bardzo wąskie usta? FOTO

Polecane posty

Zastanawiam się nad korekcją i powiększeniem ust, ale mój mąż nie jest za i tylko to mnie na razie powstrzymuje... a wy jak sądzicie? pójść na konsultację do chirurga?? http://zapodaj.net/e17e81e357f8.jpg.html

Gość mozesz isc bo
konsultacja rozjasni ci troche w glowie co mozna z tym zrobic, grona warge mozna LEKKO wyplenic, chirurgicznie ciac i podciagac do gory raczej nie polecam,bo bedzie blizna

Gość TEN TEMAT TO PROWOKACJA :)
Szczerze mówiąc, większość kobiet niepotrzebnie doszukuje się niedoskonałości własnego ciała, ale zaufaj - jesteś piękna, a żeby bardziej wyperswadować moją rację - chciałbym by takie usta zajęły się moim interesem.

jak Ci źle, że jesteś zaraz poyebana to możesz być poyebana teraz :classic_cool: a tak poważnie to co to za zdjęcie? z tzipy strony. rozdziabione ryło tak ze nic nie widać. ale jakieś mega wąskie to nie są moim zdaniem. jednak jak chcesz se powiększać to powiększaj. chooj mnie to obchodzi szczerze powiedziawszy :classic_cool:

Gość fdtutccyrciv
masz piekne usta...

Gość hfghgjk
usta OK ale jakie masz wstretne zmarchy po bokach i usmiech jokkera

Zmarszczek sobie wypełniać nie będę, chodzi mi tylko o usta.

Gość adrianka ulaa
ja tez własnie mysle nad powiekszeniem ust , twoje sa naprawde ładne , ja mam duzo wezsze. Jesli przemyslałas swoja decyzje i naprawde tego chcesz i nie jest to chwilowe to rob , mamy takie czasy ze mozemy nasze kompleksy poprawiac jesli mamy takie mozliwosci.. Mam nadzieje ze nie opętała Cie moda na usta ala Angelina Jolie...bo usta zostaną a moda minie

Nie, nie jasne że nie takie jak ma Angelina. Chciałabym tylko delikatnie poprawić ich kształt i wyrównać wielkość, bo dolna jest większa od górnej. W takim razie wybiorę się chyba na tą konsultację, bo ona jeszcze do niczego nie zobowiązuje. Ewentualnie pomyślę o mniej inwazyjnym sposobie, może kwas hialuronowy albo coś podobnego...

Gość ja tezzzzztre
faktycznie trche waska ta gorna warga, ale ogolnie nie jest zle

Gość tak i minie Ci dopiero
średnie, tzn górna wąska, dolna średnia - ok, nie są to bardzo wąskie usta.