Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda0777777

Proszę o pomoc!!! Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Magda0777777

Cześć, chciałam napisać o swoim 'problemie' i zobaczyć co o tym myślicie, bo sama już wariuje... Mam 19 lat i chłopaka ponad 3 lata, jestem szczęśliwa, ale.... cały czas myślę o pewnym chłopaku, który mieszka w mojej miejscowości. Ma 29 lat i buduje dom ok 150 m od mojego. Jest sam.. i jest tak atrakcyjny.. nawet o nim snie. Mieszkam w malej miejscowości, wszyscy mnie znają ale z nim nawet nie jestem na 'czesc'. Nie wiem co mam robic.. czasem widze jak sie u niego w mieszkaniu, które buduje świeci światło i mam ochotę tam isc i co powiedzieć? Czy to wogole ma sens? On jest bardzo przystojny, inteligetny ale nie wiem czy wogole myślał o mnie w 'ten' sposób kiedykolwiek. Dostałam jego nr tel i na imprezie, gdy byłam już 'wesoła' , zadzwoniłam do niego. Powiedziałam ze mam ważna sprawę i czy mógłby przyjechać na budowę. On powiedział, ze nie ma czasu i ja sie rozłączyłam... tam mi teraz głupio.. Cooo mam zrobić???? To mi nie daje spać... on mi nie daje spać.

Gość Spokojnie, to tylko kobieta
Magda to bardzo fajne imię.

Daj sobie spokój. W ogóle nie znasz tego faceta tylko wytworzylaś sobie jakąś iluzje na jego temat i sie w niej zakochałaś. A może on ma dziewczynę albo narzyczoną lub żonę. Poza tym on ma 29 lat dziewczyną. To olbrzymia róznica wieku, która niesie ze sobą inny pogląd na życie. On już pewnie chce miec rodzine itp a ty to jeszcze będziesz chciała pożyć bez obowiazków rodzinnych

Gość Magda0777777
Nie zgadzam się z Tobą, przecież napisałam, że jest SAM! Nie ma dziewczyny, nikogo, wiem, że szuka dziewczyny. Skąd możesz wiedziec jaki on mapoglad lub ja na zycie.

Gość Magda0777777
Pomożecie?