Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliannanna2121

Mój chłopak zdradził mnie z siostrą - rodzinę to bawi ;(

Polecane posty

Gość liliannanna2121

Byłam z chłopakiem 8 miesięcy. To niewiele ale przez ten czas zdążyłam się w nim zakochać , planowałam nawet założenie z nim rodziny , byłam szczęśliwa. Do czasu. 2 tyg temu nakryłam go z moją starszą o 6 lat siostrą jak namiętnie się całowali. Wywaliłam go z mieszkania , wszystkie jego ciuchy i rzeczy wywaliłam mu przez okno na trawnik. Od 2-ch tygodni nic innego nie robie jak rycze, Co wieczór , każdego ranka nawet w pracy zdarza mi się że łzy cisną mi się do oczu a ja oczywiście robię dobrą minę do złej gry. Powiedziałam siostrze że narazie nie chce jej widzieć, że jesczze nie potrafie jej wybaczyc może kiedyś do tego dojrzeje ale narazie nie potrafię. Jestem w totalnej rozsypce, z pracy wracam do domu i resztę wieczora leżę upijając się i wyjąc przy jakichś rzewnych kawałkach lecących w radiu. ALE nie to jest jeszcze najgorsze. Najgorsze jest to że moi rodzice i ciotki się z tego śmieją. Kiedy matka się o tym dowiedziała powiedziała mi że nie mam co płakać a powinnam się cieszyć że siostra w końcu sobie ułoży życie , jest w tym wieku ze powinna już mieć męża i że nie mam co płakac bo tylko robie z siebie głupią zazdrośnicę. Ona nawet nie rozumie tego ze ja się w nim zakochałam i byłam szczęśliwa - dla niej i dla ojca najważniejsze jest to że siostra nie będzie starą panną a ja przecież mam dopiero 21 lat w tym wieku nie można się zakochać jedynie zauroczyć (to słowa ojca :() Boli mnie to ze moja rodzina traktuje mnie jak bym była nikim , śmieją się i cieszą że siostra jest zaręczona podczas gdy ja czuję jakby moje serce ktoś mi rozdarł na pół ;(( nie chce mi się żyć ;(

Gość liliannanna2121
podnoszę :(

Gość szybką masz siostrunie
a co siostra się zdążyła już z nim zaręczyć??? olej ich widocznie nie był ciebie wart i tyle, lepiej teraz że to wyszło iż za pare lat!!!

Gość przykre to
bywają rodziny gdzie faworyzuje się jedno dziecko i zdaje się tak właśnie jest u ciebie. aż ciężko mi uwierzyć że taka sytuacja może mieć miejsce. masz nienormalną rodzinę

Gość majkaluz
Rodzina jest chora to fakt.Siostra stara panna(o mały włos)postąpiła okropnie,po prostu ochydnie!Faceta nie żałuj siostrę też będzie zdradzał.Wyprowadż się,wyjedż ułoż sobie życie.Powodzenia

Gość Powracajaca z Errasmussa
Prowo 0/10

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
Smietrdzi provokacja:/ Jesli to jest autentyczna historia to znajac faceta 8 m-cy juz mieszkaliscie razem? Po ilu m-cach zamieszkaliscie?Nie za szybko?Tym bardziej,ze nasz 21 lat! Po co sie tak spieszyc? Roidzine masz chora! Siostra zareczyla sie juz z tym Twoim ex? hmm.... Rodzina sie cieszy,ze Twoj ex bedzie mezem ich corki a Twojej siostry? hmmmm.......

Gość sysija
jak zaręczona ? zobaczyłas ich jak się całują a kiedy były zaręczyny ? coś ci się wymckneło niechcąco podczas zmyślania prowo

siostre to masz szmate. niby starsza ale bardzo niedojrzała .. a rodzinka.. juz nie mowie. weź to olej skoro on woli twoja siostre to niech woli widocznie nie był ciebie wart

Gość djnsd,
ja z moim ex zamieszkalam po 6 miesiacach wiec nie pieprz ze za szybko..lepiej poznac druga polowe wczesniej niz za pozno... autorko juz przeplakalas wiec ogarnij sie i wez sie za siebie, nie jest wart cierpienia, zacznij dbac o siebie i wychodz z znajomymi, a siostra moze jest starsza ale chyba jeszcze nie dojrzala, niech teraz i ona cierpi i odbudowuje wasze relacje

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
""ja z moim ex zamieszkalam po 6 miesiacach wiec nie pieprz ze za szybko..lepiej poznac druga polowe wczesniej niz za pozno..."" oczywiscie,ze lepiej wczesniej poznac kogos niz po paru latach odkryc Jego np.wady ale p oco sie spieszyc? Ja wole kogos poznawac stopnioowo niz od razu tak szybko:P

Gość liliannanna2121
zamieszkałam z nim po 6 miesiącach znajomości , on miał mieszkanie ja mieszkałam z rodzicami i siostrą - sam zaproponował żebym się wprowadziła. Nie wiem czy siostra się z nim już zdąrzyła zaręczyć , nie mam z nią kontaktu i unikam ich - moja matka stwierdziła że pewnie niedługo ślub będzie bo oni tacy zakochani i na dniach mają się zaręczyć. A dowiedziałam się od matki jeszcze jednej ciekawej rzeczy - że oni się już spotykali jak jeszcze byliśmy razem... i matka mówiła to z uśmiechem to jest najgorsze. Cieszy się z ich szczęścia ale moja depresja i zrujnowane poczucie własnej wartości jej nie obchodzi ciągle tylko słyszę 'powinnaś się cieszyć ze szczęścia siostry , ty jesteś młoda jeszcze sobie kogoś znajdziesz...' . Moja rodzina nie ma serca ;((

Gość poznanski kwiat polny
to tak jak wczoraj w sedzi AMW , moze dlatego ich bawi :D

Gość wywaliłaś mu rzeczy z
jego domu? i teraz ty tam siedzisz, a on gdzie? u rodziców z siostrą?

Gość jestem kobieta woda ogniem
beznadziejne prowo, nie udalo ci sie hehehe

Gość bardo
Dziwne to dla mnie. W wieku 21 lat to się dzieci rodzi kochanemu mezczyźnię (nie mówię,że trzeba, ale to już rozsądny wiek), a nie, że się człowiek tylko zaurocza...

Gość ewfewfewfwe
9/10 za mamę :D

Gość liliannanna2121
nie mieszkam u niego , wyprowadziłam się do przyjaciółki a rzeczy mu wywaliłam bo należało mu się bieganie i zbieranie ich z trawnika przed blokiem.... i przestańcie być tacy podejrzliwi bo nie mam siły na tłumaczenia wam że to nie prowo :o

Gość Proponuje petting i potem
chcialas ladne prowo ale nie wyszlo nie mieszkal w twoim mieszkaniu wiec nie mialam podstaw by wywalac jego rzeczy nie mozliwe by jakas matka tak powiedziala prowo

Gość liliannanna2121
sam jestes prowo :/

Gość kaczucha25
Mój facet po 5 latach ( w tym od 3 lat mieszkamy razem) zdradził mnie z moją rodzoną siostrą... żyć mi się nie chce... jak oni mogli mi to zrobić????????????

Gość gość
Wspolczuje rodziny i rodzicow oni sa normalni?