Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie badz obojetna

PRZYŁACZ SIĘ DO POSZUKIWAŃ MALENSTWA Z SOSNOWCA

Polecane posty

Gość iyituity
Sprawdziłam w kuchni i pod poduszką. Nie ma jej. To jakaś psychoza. Ja rozumiem że rodzina wariuje, policja szuka a społeczeństwo się niepokoi ale żeby szukać poprzez aktywność na Facebook to idiotyczne lub nieetyczna reklama tego serwisu.

Gość Sylwiusia.
NIE PRZYŁĄCZE SIĘ BO TO NIE MA NAJMNIEJSZEGO SENSU

Gość mamama27
ja uważam że nikt tak poprostu nie porwał dziecka - myśle że rodzina czegoś nie mówi - jakieś długi, kochanka albo coś - i popieram wpis z tą psychodzą

Gość jkfhegiwt
w klopie u mnie też tego dzieciaka nie ma, boję się otworzyć lodówkę...

Gość ja mysle,ze matka
cos zrobiła,zeby się pozbyc dzieciaka,a teraz robia wielkie poszukiwania dla niepoznaki. teraz ludzie zachowuja się gorzej niz zwierzęta.

Rodzice sa w to zamieszani jak nic!faktycznie szerzy sie jakas niepoprawana psychoza:-o Ludzie,ogarnijcie sie troche!facebook tu nic nie pomoze.Mam nadzieje,ze NIKT sie nie przylaczy do tego durnego pomyslu.

Gość ja mysle,ze
albo gdzies utopiła albo sprzedała gdzies na narządy. i dzieciak się nie znajdzie. nie wierze w zadne porwanie. pod koniec ub.roku przeciez tez jakies 3 letnie dziecko utopiło sie w bałtyku przy molo. przypadek?????????????????????????? wątpię. ludzie nie mają za co zyc,zaciska im się petla na szyi i zachowują się jak zwierzęta. topią,sprzedają,wyrzucaja własne dzieci.

Gość jagula baba
Ta akcja na fb to jakas pomylka, ale widze ze polowa uzytkownikow kafe zachowuje sie gorzej jak zwierzeta. Szkoda ze wam nikt dziecka nie porwal...

Gość hahahaha....
Zglosilyscie juz na policji, ze matka jest winna zniknieciu dziecka? Bo ja za cholere nie rozumiem po co w Polsce policja, po co prowadzic akcje z udzialem najlepszych detektywow, jak istniej kafeteria i garkotluki na niej piszace i wiedzace kto jest winien i co sie stalo :O

Gość do jagula baba
dziecka trzeba pilnować i mieć oczy dookoła głowy i nie spuszczac go z oka dopóki nie skonczy 18 lat. ja się namęczylam,ale mojemu synowi nie spadł nawet włos z głowy,nikt go nigdy nie okradł,nie zaczepił,nie pobił,nie wdał się w zle towarzystwo itp.

Gość tak ufasz policji,ze będą
szukali dziecka???? obysd się nigdy nie przekonała jak oni prowadzą poszukiwania. nie oglądasz tv? Ile jest takich reportarzy,ze ktos rwie włosy z glowy,bo ktos zaginął a policja kładzie lachę? rodzina zostaje pozostawiona sama sobie w poszukiwaniach. policja tylko wypelni papierki i przetrzepie teren w promieniu kilometra. jak sama sobie nie pomozesz w tym kraju to nikt ci nie pomoze,ani policja,anie słuzba zdrowia,juz miałam na to przykłady nie raz w swoim zyciu i zdania nie zmienie. nie raz pogotowie nie chciało przyjechac jak dziecko było w nocy chore,ja tez jak dostałam paralizu od kręgosłupa to pogotowie nie chcialo przyjąc wezwania,tylko odsyłało mnie os sasa do lasa(były swieta,wiec tylko pogot działało).

Gość jagula baba
Szkada ze w miedzyczasie w leb ci ktos nie przywalil i nie zabral dziecka... Zwierzeta tez wspolczuc nie potrafia...

Gość laura biagini
po przeczytaniu powyższych wpisów jestem skłonna twierdzić że nikt z was nie ma dziecka, w życiu jest tak że wszystko zatacza krąg pamiętajcie te swoje niewybredne wpisy jak wam dziecko kiedyś zginie

Gość może zwierzęta współczuć
nie potrafią ale też swoje potomstwo porzucają i zabijają a niektóre to nawet swoje młode zjadają.

Gość tak ufasz policji,ze będą
szukali dziecka? Napisałam juz:jezeli sobie sama nie poradzisz w tym kraju to nikt ci nie pomoze,ani policja ani pogotowie. za młodzi jeszcze jestescie,moze za 20 lat się przekonacie ze mam racje. mnie syn nie zginał bo go pilnowałam do 18 lat i mu tłumaczyłam,tłumaczyłam,tłumaczyłam. zegnam🖐️

oczywiście, że przez facebook nie znajdzie się dziecka, ale ten facebook i rozdmuchiwanie całej sprawy w internecie i mediach pomoże żeby policja nie połozyła lachy (jak ktos pieknie napisał) na sprawie. za duzo ludzi o tym mówi, za dużo ludzi jest wstrząśnietych zeby mogli odpuścić

Gość jagula baba
Do tej od. Policji A co po 18 to juz nie trzeba pilnowac? Wez sie kobieto stuknij w ten leb...

Gość bbbbbbbbbbbkkkkkkkkkkkkkkkk
żal po prostu ze takie odp są na forum dotyczącego macierzyństwa. cholera kobiety trochę empatii!!!! a wy tu ciągle domysły teorie analizy zachowania rodziców. MATKI co z wami?

Gość oddajcie nam naszą Madziulkę
aż dziwne ze Ci wszyscy reporterzy wierzą tym popaprańcom!! przecież rodzice się tak nie zachowują!! kochająca mamunia zapewnia porywacza, zę włos mu z glowy nie spadnie jak odda dziecko?? |Gdyby to bylo moje dziecko, zabiłabym gnoja własnymi rękami. Jasnowidz chce pomóc, a oni stanowczo zabraniają. Wierzą kryminaliscie Rutkowskiemu. Przecież to jakaś farsa!!

Gość hahahaha....
A JAK zachowuja sie rodzice? JAK powinni sie zachowywac, aby garkotluki z kafeterii byly usatysfakcjonowane cudzym cierpieniem? 😡

widziałaś kiedykolwiek kobietę, która straciła dziecko?? nawet gdyby była na lekach uspokajających nie zachowywalaby się tak, jak to prosi ktore sprzedało dzieciaka... dziwne ze na początku była mowa ze znalazł ją chlopak, teraz ze sąsiadka... więc jak bylo?? ojciec matki wiezie rzeczy malej do jackowskiegio, zeby ten pomógł, a rodzice kategorycznie mu tego zabraniają i wracaja go z drogi...zapewniają zwyrodnialca porywajacego dziecko, ze zostanie bezkarny i jeszcze nagrodę dostanie. a dla mamusi najważniejszym faktem jest ze dziecko zostalo zabrane z różowym kocykiem. posrali sie już z góry na dół, bo myśleli ze policja poloży lachę na poszukiwania, a tu się afera zrobiła i nie ma się jak wycofać... setki ludzi ginie w polce i na temat żadnego z nich nie prowadzą konferencji prasowej... śmiac mis ię chce z ich niecnego planu:D

Gość bbbbbbbbbbbkkkkkkkkkkkkkkkk
co wy tu wszyscy robicie? jak to nie podjechały pod was jeszcze słuzbowe auto z policji, czy archiwum X cobyscie pracowali dla nich z takimi analitycznymi umysłami? normalnie nie wierzę. poza tym kto z was ma dostęp do akt sledztwa? kurna snujecie domysły i wywody na podstawie tylko tego co powiedzieli w tv. żenada a owszem ludzie znikają w całej Polsce ale raczej nie niemowleta.

Gość dziewczyny a jak to czyszczeni
i myślisz ze znajda tego dzieciaka?? wystarczy ze ktoś zaszyje się z nim na 2 miesiacu w domu pod lasem. po 2 miesiacach dziecko tak się zmieni, ze rodzona matka go nie pozna. pewnie ze nie giną niemowlęta, za dorosłego więcej dostają:D mamusia siedzi w chacie i właśnie zakłada darmowe konto w mbanku:D

Gość trudno o jednoznaczny osąd
CHCECIE POMÓC TO SOBIE DAJCIE SPOKÓJ Z TAKIMI AKCJAMI. Taka psychoza spowoduje,że każdy w napotkanym na spacerze niemowlaku będzie widział tą Magdę. A to spowoduje ogromną liczbę fałszywych tropów i policja nic nie osiągnie. W ten sposób uniemożliwicie znalezienie tego dziecka i ustalenie kto jest sprawcą,bo zamiast badać sensowne tropy policjanci zaczną biegać od wózka do wózka i od mieszkania do mieszkania. A ten kto to zrobił,będzie zabierał ręce,że pozostaje bezkarny. ZASTANÓWCIE SIĘ TROCHĘ LUDZIE!

Gość hahahaha....
do "oddajcie nam naszą Madziulkę" Sluchaj no, tepy garkotluku, wiesz to co policja CHCE abys wiedziala. Aaa...i nie zapomnij, w razie jakiejs tragedii w swojej rodzinie, pokazac sie publicznie w tym momencie a my bedziemy oceniac czy twoje cierpienia sa wystarczjace a zachowanie odpowiednie :O Idiotka!

wychodzi na to, ze należy pogratulować mamusi umiejętnosci opanowania sie w stresowej sytuacji:D nie będe sie pokazywala publicznie bo nie mam takiej potrzeby:p mamusia też nie chciala pokazac gęby przed kamerami na początku, dlaczego nagle ise zdecydowala??