Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alciaa257

udowodnił mi miłośc? ..

Polecane posty

Zaczne od tego ze mam 15 lat i chodziłam z chłopakiem z którym znałam sie krótko bo zaledwie 5 dni co było totalną głupotą .. zupełnie za wcześnie na związek. Juz po miesiącu okazało sie ze zupełnie do siebie nie pasujemy , niestety tylko ja byłam takiego zdania .. on widział we mnie boginię ... to nie był dobry chłopak , palił fajki marihuanę , handlował ...dla mnie rzucił handel ale ja mimo to po tym miesiącu z trudem ale zerwałam .. nasze kontakty zupełnie sie nie kleiły on sam powiedział ze długo by w takim związku nie wytrzymał..byliśmy zupełnie z innych środowisk .. tak mi sie wydawało ze to zrozumiał ale następnego dnia udowodnił ze jednak nie ... Pobił mojego kolege na korytarzu szkoły tylko dlatego ze widział jak z nim rozmawiałam i stwierdził ze zerwałam dla niego ..skąd takie idiotyczne wnioski skoro wokół niego była grupka dziewczyn nie tylko ja .. : / a ja do tego nie tylko z tym chłopakiem gadałam .. Chłopak po pobiciu miał rozciętą warge i podejrzenie o wstrząs mózgu !. Miałam akurat takiego pecha ze wyszłam z sali od matmy zaraz po tym zdarzeniu a mogłam temu jeszcze zapobiec .. :( A mój były jak mu wyperswadowałam jaki jest głupi zaczął mnie przepraszac i mówic ze mnie kocha ze to z miłości .. co on mi udowodnił? czyżby miłośc czy raczej nieodpowiedzialność ? .... Teraz jestem z kimś innym ale w głowie mi on .. nie wiem czy dobrze zrobiłam, on sie dla mnie tak bardzo poświęcił .. stracił w miare dobre imie w szkole ( pomijając fakt ze przy tym ja tez :< ). szkoda mi go jest ... jeśli on na prawde mnie kochał .. mam teraz wyrzuty sumienia .. byłam jego ideałem .

Gość patrycja22p
to badz nadal !! wroc do niego !!

no ale boje sie ze kiedys uderzy i mnie.. po za tym z nim żadna przyszłośc , bo do jakiej on niby szkoły pójdzie ? zawodówka? co on mi moze zapewnic? ... biedny jak mysz kościelna .. ja mu juz nie ufam po tym co zrobił .. przeciez jakby chciał mi udowodnic miłośc to dostałabym kwiaty a nie tyle zmartwień o bogu ducha winnego kumpla ...gdyby go mocniej pobił mógłby go zabic wiele nie zabrakło .. a teraz mam chłopaka z porzadnej rodziny ze srednią 4,72.nawet ja takiej nie mam ..

teraz na powrót to juz chyba nawet troche za późno .. a jeszcze on zaczoł niedawno zarywac do mojej przyjsciółki tylko dlatego ze jest podobna do mnie. nie wiem co mam o tym myslec .. (ale ona go nie chciał )

Gość mikikun
to jest prawo własności a nie miłość