Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddajcie nam naszą Madziulkę

Oddajcie nam naszą madziulkę

Polecane posty

aż dziwne ze Ci wszyscy reporterzy wierzą tym popaprańcom!! przecież rodzice się tak nie zachowują!! kochająca mamunia zapewnia porywacza, zę włos mu z glowy nie spadnie jak odda dziecko?? |Gdyby to bylo moje dziecko, zabiłabym gnoja własnymi rękami. Jasnowidz chce pomóc, a oni stanowczo zabraniają. Wierzą kryminaliscie Rutkowskiemu. Przecież to jakaś farsa!!

Gość trudno o jednoznaczny osąd
Do czasu aż sprawa się nie wyjaśni nie ma co gdybać, jeżeli zrobili dziecku krzywdę to to wyjdzie na jaw. gorzej jak faktycznie porwał je jakiś psychol,ale i to się za jakiś czas okaże. nie ma zbrodni doskonałej w dobie obecnej techniki. wszędzie monitoring- któraś kamera napewno coś zarejestrowała. poza tym jeżeli znaleźli by ciało to ekspertyzy dna i różne dostępne techniki pozwolą ustalić co się z dzieckiem stało.

Gość moim zdaniemmm
porwana albo : 1. handlarze dziecmi 2. zdesperowanego kogos kto nie moze miec dzieci 3. komus kto nie cierpi rodzicó , kogos z kogo sie smieli , mieli długi , zatargi 4. porwana przez psychola 5 porwana dla okupu ( jesli porywacze sie odezwa)

Gość albo porwania nie było
Porywacze nie zażądali okupu i nie zażądają,bo za dużo czasu już minęło. brak opcji że to nie porwanie a mistyfikacja bo coś dziecku zrobili.

nie zarządają okupu bo i porwania nie było. mamuśka własnie klepie formularz do mbanku o darmowe konto, zeby nagrodę zgarnać:o

Mi sie wydaje za za granica juz jest na handlu...Ja bym sie lapala wszystkich opcji,lacznie z jasnowidzami z calej Pl :/ Czesto przeciez tak znalezli ,albo osobe,albo zwloki :O zreszta ktos kto porywal liczyl sie z rozglosem chyba nie ??

Gość rgtdfeas
Ja też mam wrażenie że handel żywym towarem sie u nas rozpowrzechnia i nasza zielona wyspa coraz bardziej zielona aż mi od tej zieleni zzieleniały oczy a wam?

Gość A ja nie słyszałam
o tym,że matka się nie zgadza na jasnowidza!!Kurcze...ciekawe dlaczego.Ja to bym się łapała czego mogę i na pewno też bym jasnowidza odwiedzsiła.No chyba że mają coś do ukrycia i się boją że to wyjdzie bo wiedzą że jest ten jeden jasnowidz co często jednak mówi prawdę.